Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τραγωδία στην Αργεντίνη: Οπαδός πέθανε από ασφυξία στους πανηγυρισμούς για το Μουντιάλ πνιγμένος από τη σημαία του

Συναγερμός!

20 Δεκεμβρίου 2022 16:17
Τραγωδία στην Αργεντίνη: Οπαδός πέθανε από ασφυξία στους πανηγυρισμούς για το Μουντιάλ πνιγμένος από τη σημαία του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο θρίαμβος της Αργεντινής στο Μουντιάλ προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού στους φίλους της ομάδας. Ένας οπαδός της “αλμπισελέστε”, όμως, έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο.

Ένας οπαδός της Αργεντινής βρήκε τραγικό θάνατο τα χαράματα της Τρίτης (20/12) στην επαρχία του Μπουένος Άιρες -σε ένα φρικτό ατύχημα- όταν βγήκε να πανηγυρίσει την κατάκτηση του Μουντιάλ. Νωρίτερα, έγινε η υποδοχή των παικτών σε κλίμα θερμών πανηγυρισμών.

Ο Σεμπάστιαν Όσκαρ Μασιέλ πέθανε από ασφυξία, όταν η σημαία που είχε περασμένη στο λαιμό του, πιάστηκε στη ρόδα της μοτοσικλέτας του (Honda XR 150cc). Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, ο 22χρονος πέθανε ακαριαία.

Μάρτυρες που βρέθηκαν στο σημείο είπαν στα τοπικά ΜΜΕ: “Τον είδαμε να πέφτει στο έδαφος και συνειδητοποίησαμε ότι είχε τη σημαία στο λαιμό του”.

Μουντιάλ 2022 - Αργεντινή: Παραλίγο να «αποκεφαλιστεί» ο Μέσι στην πομπή για το Μπουένος Άιρες (video)

Καθοριστικά αποδείχθηκαν τα αντανακλαστικά του Μέσι, του Παρέδες, του Ντε Πολ, του Ντι Μαρία και του Οταμέντι στους πανηγυρισμούς κατά την άφιξη της εθνικής ομάδας της Αργεντινής στο Μπουένος Άιρες μετά την κατάκτηση του τίτλου του Μουντιάλ 2022 στα γήπεδα του Κατάρ προκειμένου να μην εξελιχθεί η φιέστα σε τραγωδία.

Κι αυτό γιατί οι πέντε ποδοσφαιριστές της «αλμπισελέστε» που είχαν ανέβει στο υψηλότερο σημείο του λεωφορείου που τους παρέλαβε από το αεροδρόμιο για να τους μεταφέρει στο κέντρο του Μπουένος Άιρες παραλίγο να αποκεφαλιστούν από καλώδια ηλεκτροδότησης.

Στο βίντεο που κατέγραψαν τηλεοπτικοί σταθμοί της Αργεντινής φαίνεται η πεντάδα των Αργεντίνων να σκύβει την τελευταία στιγμή προκειμένου να αποφευχθεί το ατύχημα. Το μόνο που τελικά δεν γλίτωσε - αποδεικνύοντας το πόσο κοντά βρεθήκαμε στην τραγωδία - ήταν το καπέλο του Παρέδες.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share