Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βλαντιμίρ Πούτιν: Νέες φήμες για την υγεία του – Οι περίεργες κινήσεις με τα πόδια (video)

Η εικόνα του Βλαντιμίρ Πούτιν «πυροδότησε» εκ νέου φήμες για την υγεία του

6 Σεπτεμβρίου 2022 11:49
Βλαντιμίρ Πούτιν: Νέες φήμες για την υγεία του – Οι περίεργες κινήσεις με τα πόδια (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει τον Βλάντιμιρ Πούτιν σε δημόσια θέα να μπορεί να σταθεί όρθιος μετά βίας ή να τρέμει και να προσπαθεί να κρύψει πως κάτι πάει λάθος με την υγεία του.

Για ακόμα μια φορά ο Ρώσος πρόεδρος εθεάθη με… περίεργες κινήσεις στα πόδια του. Αυτό που προκάλεσε για άλλη μια φορά προβληματισμό ήταν τα «ανήσυχα πόδια» του Πούτιν, εικόνες που έχουν καταγραφεί και τις προηγούμενες εβδομάδες, καθώς ο Ρώσος πρόεδρος αδυνατούσε να κρατήσει ακίνητο το αριστερό του πόδι.

Βάζει το... μαχαίρι στον λαιμό της Ευρώπης ο Πούτιν: «Η ροή φυσικού αερίου δεν θα αποκατασταθεί αν η Δύση δεν...»

Οι ροές του ρωσικού φυσικού αερίου προς την Ευρώπη μέσω του αγωγού Nord Stream 1 δεν θα αποκατασταθούν έως ότου η «συλλογική Δύση» άρει τις κυρώσεις κατά της Μόσχας για την εισβολή της στην Ουκρανία, δήλωσε το Κρεμλίνο.

Δείτε επίσης: Πόλεμος στην Ουκρανία: Εφιαλτική προειδοποίηση από τη Μόσχα - «Μαζέψτε τους Ουκρανούς! Η ραδιενέργεια δε χρειάζεται βίζα για να έρθει στην Ευρώπη!» (photo-video)

Ο Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπρόσωπος του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, κατηγόρησε τις κυρώσεις της ΕΕ, του Ηνωμένου Βασιλείου και του Καναδά για την αποτυχία της Ρωσίας να παραδώσει φυσικό αέριο μέσω του βασικού αγωγού, ο οποίος παραδίδει φυσικό αέριο στη Γερμανία από την Αγία Πετρούπολη μέσω της Βαλτικής Θάλασσας.

"Τα προβλήματα στην άντληση αερίου προέκυψαν εξαιτίας των κυρώσεων που επέβαλαν οι δυτικές χώρες εναντίον της χώρας μας και αρκετών εταιρειών", δήλωσε ο Πεσκόφ, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Interfax. "Δεν υπάρχουν άλλοι λόγοι που θα μπορούσαν να προκαλέσουν αυτό το πρόβλημα άντλησης".

Τα σχόλια του Πεσκόφ ήταν η πιο έντονη απαίτηση του Κρεμλίνου να ανακαλέσει η ΕΕ τις κυρώσεις της με αντάλλαγμα την επανέναρξη των παραδόσεων φυσικού αερίου από τη Ρωσία στην ήπειρο. Η Gazprom, το κρατικό μονοπώλιο φυσικού αερίου της Ρωσίας, δήλωσε την Παρασκευή ότι θα σταματήσει τις προμήθειες φυσικού αερίου μέσω του Nord Stream 1 λόγω τεχνικής βλάβης, την οποία απέδωσε σε δυσκολίες επισκευής τουρμπίνων γερμανικής κατασκευής στον Καναδά.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share