Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Τουρκία: 15 νεκροί και 22 τραυματίες σε τροχαίο – Σοκαριστικές εικόνες

Ενεπλάκησαν ασθενοφόρο και πυροσβεστικό όχημα στο δυστύχημα

20 Αυγούστου 2022 14:17
Τραγωδία στην Τουρκία: 15 νεκροί και 22 τραυματίες σε τροχαίο – Σοκαριστικές εικόνες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεκαπέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και 22 τραυματίστηκαν στη νοτιοανατολική Τουρκία σε τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη ένα ασθενοφόρο, ανακοίνωσε σήμερα ο κυβερνήτης της επαρχίας Γκαζιαντέπ.

Δείτε επίσης: Απίστευτο τροχαίο στην Τουρκία: Φορτηγό πέφτει με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε βαν – Ο οδηγός εκτοξεύτηκε στον αέρα

«Συνολικά 15 πολίτες μας έχασαν τη ζωή τους και 22 τραυματίστηκαν στο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν ένα πούλμαν, μια ομάδα διάσωσης και ένα ασθενοφόρο στον αυτοκινητόδρομο μεταξύ Γκαζιαντέπ και Νιζίπ» ανακοίνωσε με μήνυμά του στο Twitter ο κυβερνήτης Νταβούτ Γκιουλ.

Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων DHA, ένα ασθενοφόρο, ένα πυροσβεστικό όχημα και ένα όχημα στο οποίο επέβαινε μια ομάδα δημοσιογράφων – οι οποίοι είχαν μεταβεί στον τόπο ενός ατυχήματος – χτυπήθηκαν μετωπικά από επιβατικό λεωφορείο που κινείτο στον ίδιο αυτοκινητόδρομο.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ

Τρεις πυροσβέστες, δύο διασώστες και δύο δημοσιογράφοι είναι μεταξύ των 15 νεκρών, διευκρίνισε ο κυβερνήτης της Γκαζιαντέπ.

Εικόνες που μετέδωσε το πρακτορείο DHA δείχνουν το πίσω μέρος ενός μερικώς κατεστραμμένου ασθενοφόρου και πολλά συντρίμμια οχημάτων.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share