Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πανικός στις ΗΠΑ: Δύο νεκροί από το χτύπημα κεραυνού στο πάρκο Λαφαγέτ απέναντι από τον Λευκό Οίκο (video)

Πρόκειται για έναν 75χρονο και μία 76χρονη

5 Αυγούστου 2022 17:24
Πανικός στις ΗΠΑ: Δύο νεκροί από το χτύπημα κεραυνού στο πάρκο Λαφαγέτ απέναντι από τον Λευκό Οίκο (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύο ηλικιωμένοι που είχαν τραυματιστεί σοβαρά από χτύπημα κεραυνού που έπεσε χθες στο πάρκο Λαφαγιέτ, απέναντι από τον Λευκό Οίκο άφησαν την τελευταία τους πνοή στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύονταν. Πρόκειται για έναν 75χρονο άνδρα και μία 76χρονη γυναίκα.

Δείτε επίσης: Mε κομμένη την ανάσα ο πλανήτης: Η Κίνα εξαπολύει πυραύλους γύρω από την Ταϊβάν! «Έπεσαν» στην ΑΟΖ της Ιαπωνίας - Έντονες αντιδράσεις από το Τόκιο (Video)

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Washington Post οι δύο ηλικιωμένοι είχαν φύγει από το Γουινσκόνσιν προκειμένου να επισκεφθούν την Ουάσινγκτον. Την ίδια ώρα σε νοσοκομείο της περιοχής εξακολουθούν να νοσηλεύονται δύο ακόμα άτομα που τραυματίστηκαν από τον κεραυνό.

Τρόμος στους αιθέρες: Κεραυνός χτύπησε αεροπλάνο που εκτελούσε την πτήση Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Συγκλονιστική μαρτυρία

Μία ιδιαίτερη κατάσταση βίωσαν οι επιβάτες του αεροπλάνου που εκτελούσε την πτήση Αθήνα – Θεσσαλονίκη, αργά το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Δείτε επίσης: Σκιάθος: Eκσφενδονίστηκε στη θάλασσα από τουρμπίνα αεροπλάνου (Video)

Οι καιρικές συνθήκες ήταν δύσκολες, όπως είχε περιγράψει και προειδοποιήσει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Μάλιστα, σύμφωνα με το infonews24, ένας από τους επιβάτες στο συγκεκριμένο δρομολόγιο ήταν και ο Σερραίος οικονομολόγος Μιχάλης Ματθιουδάκης, ο οποίος περιέγραψε την κατάσταση που βίωσαν κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Μαρτυρία επιβάτη στην πτήση Αθήνα - Θεσσαλονίκη για τον κεραυνό

Τρόμος στους αιθέρες: Κεραυνός χτύπησε αεροπλάνο που εκτελούσε την πτήση Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Συγκλονιστική μαρτυρία

«Μας ενημέρωσε το πλήρωμα ότι θα είχε αναταράξεις στη διαδρομή. Χτύπησε ένας κεραυνός το αεροπλάνο. Νιώσαμε ένα τράνταγμα και ακούσαμε μια μεγάλη βοή, αλλά συνεχίσαμε κανονικά. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Δεν επικράτησε πανικός, αλλά αρκετοί ήταν σε εγρήγορση. Αγχωθήκαμε λίγο, αλλά ο πιλότος ήταν αρκετά έμπειρος και προσγείωσε με ασφάλεια το αεροπλάνο. Ήταν περίεργη κατάσταση αλλά τέλος καλό όλα καλά» ανέφερε ο κ. Ματθιουδάκης.

Πτήση-θρίλερ από Μυτιλήνη για Αθήνα: «Λαχτάρα» για 68 επιβάτες αεροπλάνου

Λαχτάρησαν οι επιβάτες της μεσημεριανής πτήσης της Ολυμπιακής Αεροπορίας από το αεροδρόμιο Μυτιλήνης με προορισμό την Αθήνα, καθώς κατά την τροχοδρόμηση του αεροσκάφους αντελήφθησαν να υπάρχει καπνός στην καμπίνα και στο θάλαμο διακυβέρνησης.

Δείτε επίσης: Η AEGEAN μετέφερε περισσότερους από 1 εκατ. επιβάτες τον πρώτο μήνα της νέας καλοκαιρινής περιόδου

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αμέσως οι κυβερνήτες του αεροσκάφους σταμάτησαν τη διαδικασία της τροχοδρόμησης και έδωσαν εντολή για εκκενωθεί το αεροσκάφος. Στο αεροπλάνο επέβαιναν 68 άτομα, εκ των οποίων και ένα παιδί καθώς και 4 μέλη του πληρώματος.

Απίστευτο περιστατικό σε πτήση: Αδέρφια πλακώθηκαν επειδή ο ένας… ούρησε τον άλλο - Το πρόστιμο «μαμούθ» που θα πληρώσουν

Μία από τις πιο προκλητικές συμπεριφορές παρατηρήθηκε τον προηγούμενο μήνα σε μία πτήση από το Λονδίνο προς την Κρήτη.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης δύο από τους επιβάτες, οι οποίοι όπως αποδείχθηκε ήταν αδέρφια, πιάστηκαν στα χέρια καθώς ο ένας υποστήριξε πως ο άλλος ούρησε πάνω του, καθώς δεν ήταν σε κατάσταση που να μπορεί να πάει τουαλέτα. Ο μεταξύ τους καβγάς έληξε με την επέμβαση των υπόλοιπων επιβατών της πτήσης.

Μάλιστα ο πιλότος αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει έκτακτη προσγείωση στην Κέρκυρα όπου οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους Alfie και Kenneth Springthorpe, στους οποίους επιβλήθηκε πρόστιμο 50.000 λιρών από την Jet2. Πηγή του κακού φέρεται πως είναι ένα μπουκάλι βότκας που βρέθηκε άδειο κάτω από τα καθίσματά τους.

Τι άλλο θα δούμε; 26χρονη ανύπαντρη μητέρα παντρεύτηκε με ένα χαλί

Η Μπέκι Κοκς ντύθηκε στα λευκά και προχώρησε σε γάμο με το χαλί, το οποίο έχει ονομάσει Ματ. Η τελετή τα είχε όλα, ιερέα, νυφικό, καλεσμένους. Μάλιστα με σοβαρό ύφος ο τελετάρχης αναφερόμενος προς το χαλί, είπε «Υποθέτουμε, Ματ, από τη σιωπή σου ότι δέχεσαι τη Μπέκι για γυναίκα σου».

Όπως δήλωσε η 26χρονη αγόρασε το συγκεκριμένο χαλί πριν ένα χρόνο και αποφάσισε να του δείξει πόσο το αγαπάει. Όπως τόνισε όταν πάνε τα παιδιά για ύπνο εκείνη ξαπλώνει πάνω του και μοιράζεται μαζί του τις πιο προσωπικές της σκέψεις. Παράλληλα συμπλήρωσε πως αισθάνεται απεριόριστη χαρά βλέποντάς το και καθαρίζοντας το.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share