Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στο Ισραήλ: Φρικτός θάνατος σε πισίνα - Δείτε βίντεο

Φρίκη!

22 Ιουλίου 2022 21:16
Τραγωδία στο Ισραήλ: Φρικτός θάνατος σε πισίνα - Δείτε βίντεο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στο Ισραήλ όταν πισίνα βάθους 13 μέτρων άνοιξε και κατάπιε έναν άνδρα, σε εταιρικό πάρτι σε βίλα, 40 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Τελ Αβίβ. Το θύμα ήταν 32χρονος εργαζόμενος της εταιρείας.

Δείτε επίσης: Υποψήφιος οδηγός μπέρδεψε το γκάζι με το φρένο και έριξε το αμάξι σε πισίνα

Τα πλάνα από τα βίντεο, που κυκλοφορούν στα κοινωνικά δίκτυα, κόβουν την ανάσα καθώς σε αυτά αποτυπώνονται οι στιγμές πανικού και οι προσπάθειες ώστε να σωθεί ο άτυχος νεαρός άντρας. Καλεσμένοι του πάρτι παρακολουθούν τη στιγμή του δράματος. Αιφνιδιάζονται καθώς ξαφνικά η διασκέδαση μετατρέπεται σε εφιάλτη, μια τρύπα ανοίγει και καταπίνει έναν άνθρωπο.

Όλα εκτυλίσσονται σε κλάσματα δευτερολέπτου και προτού καλά-καλά συνειδητοποιήσουν τι συμβαίνει, οι καλεσμένοι έρχονται αντιμέτωποι με το σοκ. Αμέσως μετά, καταβάλλονται δραματικές προσπάθειες για να σωθεί ο 32χρονος, δεν πετυχαίνουν όμως καθώς το βάθος είναι μεγάλο και ο χρόνος που απαιτείται για να φτάσουν οι διασώστες στο θύμα είναι μακρύς.

Βίντεο σοκ: Η στιγμή που καταρρέει ο πάτος πισίνας πολυκατοικίας - Το νερό έπεσε στο υπόγειο γκαράζ

Ένα τρομοκρατικό βίντεο βλέπει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, με τον πάτο της πισίνας σε ταράτσα πολυκατοικίας να καταρρέει.

Την κατάρρευση μιας πισίνας σε συγκρότημα κατοικιών στη Βραζιλία κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος.

Το συγκλονιστικό περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη σε μια παραθαλάσσια πολυκατοικία στο Εσπιρίτο Σάντο της νοτιοανατολικής Βραζιλίας. Η πισίνα, μήκους 75 μέτρων κατέρρευσε ξαφνικά, στέλνοντας όλο το νερό σε ένα γκαράζ στο ισόγειο του συγκροτήματος. Ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε κανείς και δεν καταστράφηκαν οχήματα στον εσωτερικό χώρο στάθμευσης.

Η διαδικτυακή πύλη ειδήσεων της Βραζιλίας G1 ανέφερε πως οι 270 ένοικοι του κτιρίου απομακρύνθηκαν από τις κατοικίες τους. Μερικοί ενοικιαστές, μάλιστα, ανέφεραν έντονη οσμή αερίου από την θερμαινόμενη πισίνα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Folha Vitoria, η πισίνα έκλεισε για τουλάχιστον 3 μήνες το 2020 λόγω διαρροής. «Ακούσαμε έναν πολύ δυνατό θόρυβο. Αμέσως προσπαθήσαμε να μάθουμε τι συνέβη» είπε η Ουμπιράτσι Φονσέκα. «Βγήκαμε στο μπαλκόνι και είδαμε ότι πολύ νερό έβγαινε από το κτίριο και έπεφτε γρήγορα».

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share