Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Στα... χνάρια του Ερντογάν: Επίθεση του Τύπου σε Μητσοτάκη και Σακελλαροπούλου - «Η Ελλάδα προκαλεί κρίσεις» και το «Krizotakis» των Τούρκων (video)

Αυτή τη φορά στο στόχαστρο βρέθηκαν Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Δημοκρατίας

21 Ιουνίου 2022 10:35
Στα... χνάρια του Ερντογάν: Επίθεση του Τύπου σε Μητσοτάκη και Σακελλαροπούλου - «Η Ελλάδα προκαλεί κρίσεις» και το «Krizotakis» των Τούρκων (video)
Πηγή φωτογραφίας: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Παρά το γεγονός πως τις τελευταίες ημέρες έδειχναν να πέφτουν η τόνοι της προκλητικής ρητορικής της Τουρκίας κατά της Ελλάδας, ο Τύπος της χώρας ανεβάζει και πάλι τον ήχο των προκλήσεων με χαρακτηριστικό παράδειγμα τις φιλοκυβερνητικές εφημερίδες της Τρίτης, που κάνουν ενορχηστρωμένη επίθεση κατά της χώρας μας είτε λόγω των νησιών του Αιγαίου, είτε για το μεταναστευτικό, παίρνοντας ουσιαστικά βήμα από τα όσα είπε χθες ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Δείτε επίσης: Λήμνος, Λέσβος, Θάσος, Ρόδος και καμια 10αρια ακόμα: «Αυτά τα νησία του Αιγαίου ανήκουν στην Τουρκία» - Απίστευτη πρόκληση!

Αυτή τη φορά στο στόχαστρο βρέθηκαν τόσο ο ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου αλλά και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. «Krizotakis» γράφει το λογοπαίγνιο στο πρώτο θέμα της Yeni Safak λέγοντας ουσιαστικά πως ο Μητσοτάκης δημιουργεί κρίσεις.

Πώς; Με τις επισκέψεις του στα -σύμφωνα με την εφημερίδα- «κατεχόμενα» νησιά! Αντίστοιχα, σημειώνεται, όλα τα τελευταία 15 χρόνια οι Έλληνες αξιωματούχοι κάνουν επισκέψεις στα συγκεκριμένα νησιά.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share