Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ανατριχιαστικό: Ξύπνησε και βρήκε ένα τεράστιο φίδι και ένα λιοντάρι πάνω στο κρεβάτι του - Η συνέχεια «κόβει» την ανάσα

Σοκ!

11 Μαΐου 2022 14:41
Ανατριχιαστικό: Ξύπνησε και βρήκε ένα τεράστιο φίδι και ένα λιοντάρι πάνω στο κρεβάτι του - Η συνέχεια «κόβει» την ανάσα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας άντρας έχει προκαλέσει συζήτηση, αφού έβαλε ένα λιοντάρι, ένα φίδι και ένα κροκόδειλο στα κρεβάτια των φίλων του για να δει αντιδράσεις τρόμου τους.

Στο βίντεο που έχει προβληθεί πάνω από ένα εκατομμύριο φορές, ο Ρώσος Khizri Zapirov που μένει στη Μόσχα, φαίνεται να μπαίνει σε μια κρεβατοκάμαρα με ένα νεαρό κροκόδειλο στα χέρια του.

Δείτε επίσης: Ο «Βασιλιάς της ζούγκλας»: Λιοντάρι τα βάζει με 20 ύαινες ταυτόχρονα και θριαμβεύει

λιοντάρι φίδι

Τοποθετεί το ερπετό στο κρεβάτι όπου κοιμούνται δύο άντρες και στη συνέχεια φωνάζει δυνατά για να ξυπνήσουν.

Όταν ο ένας από τους άνδρες βλέπει τον κροκόδειλο να σέρνεται στο κρεβάτια του, πετάγεται από το κρεβάτι ουρλιάζοντας, καθώς ο Khizri και οι φίλοι του ακούγονται να γελούν από την κάμερα.

Μια άλλη στιγμή, φαίνεται να κάνει το ίδιο πράγμα βάζοντας έναν τεράστιο πύθωνα στο κρεβάτι ενός φίλου του που κοιμόταν. Ο φίλος του ταράζεται, βλέποντας το φίδι απλωμένο δίπλα του.

λιοντάρι

Στο πιο πρόσφατο βίντεο του, ο άντρας τοποθετεί ένα λιοντάρι στο κρεβάτι του φίλου του και εκείνος πετάγεται και κρύβεται σε μια γωνία του δωματίου.

Οι ομάδες δικαιωμάτων των ζώων έχουν παραπονεθεί στην αστυνομία και απαίτησαν να τιμωρηθούν για τη σκληρότητα των ζώων.

φίδι κρεβάτι

Ο άντρας εξήγησε ότι δανείστηκε τα ζώα από έναν φίλο που τα εκπαιδεύει και ότι ήταν παρών κατά τη διάρκεια κάθε βίντεο για να εξασφαλίσει την ασφάλεια των ζώων.

23χρονος σημαδεύει με κοντάρι ένα λιοντάρι: Το βίντεο με τις 9.000.000 προβολές στο διαδίκτυο!

Μια ευαισθησία στα ζώα την έχουμε εδώ στο Athensmagazine.gr και το έχετε καταλάβει! Μετά την επική μάχη της λεοπάρδαλης με ένα ανακόντα, τώρα σας παρουσιάζουμε ένα βίντεο με λιοντάρι το οποίο κοντεύει τις 9.000.000 προβολές στο διαδίκτυο!

Τι θα δούμε σ' αυτό το βίντεο; Πρωταγωνιστής είναι ένας 23χρονος εκπαιδευτής, ο οποίος μας δείχνει πως μια σχέση ανάμεσα στον άνθρωπο και στα ζώα είναι πολύ τρυφερή αρκεί να φύγει ο παράγοντας... φόβος από την μέση!

Δείτε το συγκινητικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share