Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Πόλεμος στην Ουκρανία: Βομβαρδίστηκε σιδηροδρομικός σταθμός – Πληροφορίες για θύματα

Τρεις πύραυλοι έπληξαν έναν σιδηροδρομικό σταθμό στην ανατολική Ουκρανία

6 Απριλίου 2022 21:14
Πόλεμος στην Ουκρανία: Βομβαρδίστηκε σιδηροδρομικός σταθμός – Πληροφορίες για θύματα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τρεις πύραυλοι έπληξαν έναν σιδηροδρομικό σταθμό στην ανατολική Ουκρανία, προκαλώντας ζημιές σε κτίρια και ράγες, με τους Ουκρανικούς Σιδηρόδρομους να κάνουν λόγο για «θύματα» από τα χτυπήματα. Υπενθυμίζεται, ότι αύριο στις 12:00 αναμένεται να μιλήσει στη Βουλή ο πρόεδρος της Ουκρανίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της κρατικής εταιρείας της Ουκρανίας, «υπάρχουν θύματα», ωστόσο δεν διευκρινίστηκε ο αριθμός τους ή το σημείο που έγινε η επίθεση με τους πυραύλους.

Λίγο νωρίτερα σήμερα Τετάρτη (6.4.2022), ο κυβερνήτης της περιφέρειας του Ντονέτσκ έκανε λόγο για τουλάχιστον πέντε νεκρούς σε βομβαρδισμούς στην περιοχή αυτή.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Βομβαρδίστηκε σιδηροδρομικός σταθμός – Πληροφορίες για θύματα

Πόλεμος στην Ουκρανία - Σοκαριστικό βίντεο: Αεροπορική επιδρομή σε ρωσικό σημείο ελέγχου στον δρόμο προς Κίεβο

Ένα βίντεο που δείχνει ρωσικό σημείο ελέγχου στον δρόμο προς το Κίεβο να «καταστρέφεται» από αεροπορική επιδρομή έδωσε πριν από λίγο στη δημοσιότητα το υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας.

«Η Πολεμική μας Αεροπορία δουλεύει!», σημείωσε σε σχετική ανάρτηση στο Twitter.

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ηχησαν σειρήνες για αεροπορική επιδρομή στις περισσότερες πόλεις! Σφίγγει η ρωσική «τανάλια» γύρω από το Κίεβο - Ισχυρές εκρήξεις κοντά στο κέντρο (Video)

Πόλεμος στην Ουκρανία: Σειρήνες συναγερμού για αεροπορική επιδρομή ήχησαν νωρίς σήμερα το πρωί στις περισσότερες πόλεις της Ουκρανίας, καλώντας τον κόσμο να αναζητήσει καταφύγια, έγινε γνωστό από τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Βάλλουν με το πυροβολικό

Σειρήνες ήχησαν στην πρωτεύουσα Κίεβο, τη δυτική πόλη Λβιβ, στην Οδησσό και το Χαρκίβ, το Τσερκάσι, καθώς και στην περιφέρεια του Σούμι στη βορειοανατολική Ουκρανία, ανέφερε αριθμός τοπικών ουκρανικών μέσων ενημέρωσης.

Οι ρωσικές δυνάμεις φάνηκαν να ανασυντάσσονται χθες, Παρασκευή, για μια ενδεχόμενη επίθεση στο Κίεβο. Σύμφωνα με δορυφορικές φωτογραφίες, βάλλουν με πυρά πυροβολικού καθώς πλησιάζουν στην πρωτεύουσα.

Φόβοι για ρωσική εισβολή στο Κίεβο

Οι πληροφορίες που έρχονται τις τελευταίες ώρες, μιλούν για επικείμενη επίθεση και εισβολή των ρωσικών στρατευμάτων στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας.

Δορυφορικές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν χθες, Παρασκευή, δείχνουν ότι ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις συνεχίζουν την ανάπτυξή τους πιο κοντά στο Κίεβο, ενώ μοίρες πυροβολικού βάλλουν κατά διαστήματα εναντίον κατοικημένων περιοχών, σύμφωνα με την αμερικανική ιδιωτική εταιρεία Maxar Technologies.

Δείτε LIVE εικόνα από το Κίεβο

Στις φλόγες

Οι φωτογραφίες δείχνουν σπίτια και άλλα κτίρια στις φλόγες, εκτεταμένες ζημιές και κρατήρες κατά μήκος της κοινότητας Μοσχούν, βορειοδυτικά της ουκρανικής πρωτεύουσας, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share