Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Μαριούπολη είναι πλέον "νεκρή πόλη - Αυτό είναι το βίντεο που αποτυπώνει την καταστροφή

Ανατριχιαστικό!

24 Μαρτίου 2022 17:40
Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Μαριούπολη είναι πλέον
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαριούπολη έχει μετατραπεί σε "νεκρή" πόλη. Η ρωσική εισβολή έχει δημιουργήσει την απόλυτη καταστροφή και οι κάτοικοι βλέπουν μπροστά τους το θρίλερ να ζωντανεύει. Ο τρόμος του διακατέχει και η πόλη που κάποτε έσφυζε από ζωή είναι "νεκρή".

Ένα βίντεο αποτυπώνει την φρίκη της Μαριούπολης, μιας πόλης που βομβαρδίζεται ανηλεώς από τους Ρώσους και ζει την απόλυτη ανθρωπιστική καταστροφή.

Παράλληλα, βίντεο από τον βομβαρδισμό του εμπορικού κέντρου στο Κίεβο, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο τουλάχιστον 8 ατόμων, έδωσε στη δημοσιότητα το ρωσικό υπουργείο άμυνας, με τα πλάνα να δείχνουν τη στιγμή της έκρηξης που ισοπέδωσε το κτήριο, ενώ συνεχίζεται ο πόλεμος στην Ουκρανία.

«Η Μαριούπολη μέσα από τα μάτια των κατοίκων της». Ένα βίντεο που τραβήχτηκε με κίνδυνο ζωής μέσα από ένα αυτοκίνητο. Ένα βίντεο στους δρόμους της έρημης πόλης με πυλώνες πεσμένους από τους βομβαρδισμούς, με κτίρια κατεστραμμένα, με πλήρη απουσία ζωής.

Η ανάρτηση

Πόλεμος στην Ουκρανία: Άγριες μάχες γύρω από το Κίεβο - Έκρηξη και φωτιά στο λιμάνι του Μπερντιάνσκ

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε το πρωί της Πέμπτης στο λιμάνι του Μπερντιάνσκ στην Ουκρανία, όπως μπορεί κανείς να δει σε φωτογραφίες και βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Την ίδια στιγμή, η Τουρκία εφαρμόζει "μπλόκο" στον ρωσικό στόλο.

Το λιμάνι του Μπερντιάνσκ βρίσκεται περίπου 75 χλμ βορειοδυτικά της Μαριούπολης, στην περιφέρεια της Ζαπορίζια.

Οι πληροφορίες σχετικά με το τι συνέβη και προκάλεσε την πυρκαγιά είναι συγκεχυμένες προς το παρόν. Το πρακτορείο Nexta TV μετέδωσε αρχικά ότι ενδέχεται να χτυπήθηκαν ρωσικά πλοία, διευκρινίζοντας ότι πρόκειται για ανεπιβεβαίωτη πληροφορία.

Αργότερα, το Ουκρανικό Πολεμικό Ναυτικό ανακοίνωσε ότι ένα ρωσικό πλοίο του στόλου της Μαύρης Θάλασσας, το «Ορσκ» καταστράφηκε. Υπάρχουν επίσης πληροφορίες ότι δύο ακόμη ρωσικά πλοία έχουν πιάσει φωτιά και ότι καταστράφηκε μία αποθήκη με πυρομαχικά.

Σύμφωνα με τον Guardian, ο υψηλόβαθμος σύμβουλος του ουκρανικού υπουργείου Εσωτερικών, Αντόν Γερασένκο, ανέβασε στο Telegram μια φωτογραφία που έδειχνε πυκνούς καπνούς πάνω από λιμάνι, με τη λεζάντα «Μια αποθήκη με πυρομαχικά και πυραύλους στο κατεχόμενο από τους Ρώσους Μπερντιάνσκ».

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share