Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θλίψη στο Hollywood: Πέθανε ο βραβευμένος με Όσκαρ, Γουίλιαμ Χερτ

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών

14 Μαρτίου 2022 08:21
Θλίψη στο Hollywood: Πέθανε ο βραβευμένος με Όσκαρ, Γουίλιαμ Χερτ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Αμερικανός ηθοποιός Γουίλιαμ Χερτ, διάσημος για τους ρόλους σε πασίγνωστες ταινίες, όπως μεταξύ άλλων Η Μεγάλη Ανατριχίλα (The Big Chill, 1983), βραβευμένος με Όσκαρ Α΄ ανδρικού ρόλου για Το Φιλί της Γυναίκας Αράχνης (Kiss of the Spider Woman, 1985), πέθανε χθες Κυριακή (13/3) σε ηλικία 71 ετών, μετέδωσαν αμερικανικά ΜΜΕ.

«Με μεγάλη θλίψη η οικογένεια Χερτ θρηνεί τον θάνατο του Γουίλιαμ Χερτ, αγαπημένου πατέρα και οσκαρικού ηθοποιού, τη 13η Μαρτίου 2022, μία εβδομάδα πριν από τα 72α γενέθλιά του», ανέφερε ανακοίνωση του γιου του Γουίλ που αναπαρήγαγαν μέσα ενημέρωσης. «Πέθανε ειρηνικά, πλαισιωμένος από την οικογένειά του, από φυσικά αίτια», σύμφωνα με την ανακοίνωση.

γουιλιαμ-χερτ

Τον Μάιο του 2018, είχε διαγνωστεί με καρκίνο του προστάτη σε τελικό στάδιο, πάντως ο γιος του δεν διευκρίνισε εάν αυτή ήταν η αιτία του θανάτου του.

Θλίψη στον ΠΑΟΚ: Πέθανε ο Παντελής Κυριακίδης – «Πάλευε 13 χρόνια για ένα θαύμα»

Πέθανε ο Παντελής Κυριακίδης, ο οποίος κρατιόταν στη ζωή με μηχανική υποστήριξη επί 13 ολόκληρα χρόνια σε άγρυπνο κώμα. Ο ΠΑΟΚ τον αποχαιρέτησε με ανακοίνωσή του.

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: «Ο αδελφός μου ήταν ένα κακοποιημένο παιδί, τον χτυπούσε ο πατέρας μας» λέει η αδελφή του δολοφόνου

Στα 12 του χρόνια, τον Μάιο του 2009, ο Παντελής Κυριακίδης, αθλητής της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ, επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη με τον πατέρα του μετά από ένα τουρνουά, είχε ένα τραγικό δυστύχημα. Ο πατέρας του σκοτώθηκε και το παιδί τραυματίστηκε βαριά.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

“Ο Παντελής Κυριακίδης πάλευε επί 13 χρόνια για ένα θαύμα, όντας καθηλωμένος σε άγρυπνο κώμα. Ήταν 24 Μαϊου του 2009 όταν επιστρέφοντας από ένα τουρνουά του PAOK Academy στην Αθήνα ενεπλάκη σε τροχαίο. Ο μπαμπάς σκοτώθηκε, ο μικρός τραυματίστηκε βαριά. Έκτοτε μάχονταν για τη ζωή του, έχοντας πάντα στο πλευρό του την οικογένεια του και την οικογένειά του ΠΑΟΚ, που πάντα τον στήριζε. Ο δικός μας Παντελής θα κηδευτεί στο χωριό Μάνδαλο, στη Σκύδρα και θα αναπαύεται μαζί με τον πατέρα του. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει”.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share