Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σοκ: Νεκρή η 22χρονη τραγουδίστρια Lil Bo Weep (photo-video)

Θρήνος στον καλλιτεχνικό χώρο

9 Μαρτίου 2022 14:07
Σοκ: Νεκρή η 22χρονη τραγουδίστρια Lil Bo Weep (photo-video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Αυστραλή τραγουδίστρια και YouTuber, Lil Bo Weep, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 22 ετών. Τη θλιβερή είδηση του θανάτου της επιβεβαίωσε ο πατέρας της, Matthew Schofield, με ανάρτησή του στο Facebook, την Κυριακή 6 Μαρτίου. Σύμφωνα με τον ίδιο, η 22χρονη πέθανε λόγω «κατάθλιψης, διαταραχής μετατραυματικού στρες και εθισμού στα ναρκωτικά». Επίσης, δεν κατάφερε να βγει νικήτρια αυτή τη φορά στη μάχη με το καρκίνο η τραγουδίστρια Jane Marczewski και έφυγε από τη ζωή.

«Αυτό το Σαββατοκύριακο χάσαμε τη μάχη για τη ζωή της κόρης μου ενάντια στην κατάθλιψη, τη διαταραχή μετατραυματικού στρες και τον εθισμό της στα ναρκωτικά που παλεύαμε από τότε που τη φέραμε πίσω από την Αμερική μέσω του έκτακτου επαναπατρισμού του Υπουργείο Εξωτερικών Υποθέσεων και Εμπορίου, αλλά ήταν διαλυμένη», έγραψε ο Schofield στο Facebook.

«Πολέμησε σκληρά ενάντια στους δαίμονές της, όπως κάναμε όλοι στο πλευρό της και μάζευε τα σπασμένα κομμάτια της ξανά και ξανά, αλλά δεν μπορούσε να πολεμήσει άλλο και τη χάσαμε. Ως μπαμπάς της, είμαι τόσο περήφανος για εκείνη, καθώς είναι ο ήρωάς μου, η κόρη μου και η καλύτερή μου φίλη που αγαπώ τόσο πολύ. Δεν πονάει τώρα πια, αφού το σύμπαν θέλει πίσω τον άγγελό του».

Γεννημένη στις 2 Ιανουαρίου του 2000, η Lil Bo Weep, κατά κόσμον Winona Lisa Green, άρχισε να μοιράζεται τη μουσική της στο SoundCloud το 2015, με το ψευδώνυμο «monikers».

Έγινε ευρύτερα γνωστή για τραγούδια όπως «not ok but its ok», «Sorry» και «CODEPENDENCY». Η τελευταία της ανάρτηση στο SoundCloud ήταν ένα τραγούδι διάρκειας ενάμιση λεπτού με τίτλο «PTSD».

Επίσης, στην τελευταία της ανάρτηση στο Twitter, η Lil Bo Weep έγραψε ότι έφτιαχνε έναν δημόσιο λογαριασμό στο TikTok. «Αυτός είναι ένας ασφαλής χώρος για εκείνους που θέλουν να ακούσουν τις απόψεις μου, τις απαντήσεις μου και όλα αυτά τα διασκεδαστικά πράγματα», έγραφε στις 2 Μαρτίου.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share