Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ουκρανοί διαρρέουν χάρτες από τον «σχεδιασμό της ρωσικής εισβολής» - «Μέχρι τις 6 Μαρτίου θα διαρκέσει ο πόλεμος»

Το «πράσινο φως» της εισβολής φαίνεται να δόθηκε στις 18 Ιανουαρίου - Η αυθεντικότητα των εγγράφων δεν έχει πιστοποιηθεί

2 Μαρτίου 2022 22:35
Ουκρανοί διαρρέουν χάρτες από τον «σχεδιασμό της ρωσικής εισβολής» - «Μέχρι τις 6 Μαρτίου θα διαρκέσει ο πόλεμος»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χάρτες που φέρονται να δείχνουν τον σχεδιασμό της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, διέρρευσαν στα ουκρανικά ΜΜΕ. Η αυθεντικότητα δεν έχει πιστοποιηθεί μέχρι στιγμής, όμως τα ΜΜΕ της χώρας, αναφέρουν ότι οι χάρτες αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό των ρωσικών στρατευμάτων.

Συγκεκριμένα, τα ΜΜΕ της Ουκρανίας τονίζουν ότι το «πράσινο φως» για πόλεμο δόθηκε στις 18 Ιανουαρίου, ενώ αναφέρουν ότι ο πόλεμος θα διαρκέσει από τις 20 Φεβρουαρίου, μέχρι και τις 6 Μαρτίου.

Παράλληλα, ενώ μαίνεται ο πόλεμος, το Υπουργείο Πληροφοριών της Ουκρανίας εξέδωσε πριν από λίγο ανακοίνωση με την οποία υποστηρίζει ότι η Ρωσία ενδέχεται να δώσει στη δημοσιότητα βίντεο με τον πρόεδρο Βολοντιμίρ Ζελένσκι νεκρό.

Πόλεμος στην Ουκρανία: Νέα πυραυλική επίθεση τρία χιλιόμετρα από το κέντρο του Κιέβου - Ο ουρανός βάφτηκε κόκκινος

Πόλεμος στην Ουκρανία: Βραδιά τρόμου φαίνεται πως θα βιώσουν σήμερα Τετάρτη (2/3) όσοι βρίσκονται στο Κίεβο. Λίγο πριν τις 9 το βράδυ τρία χιλιόμετρα έξω από το Κίεβο χτύπησε ένας πύραυλος, όπως μας ενημέρωσε ο δημοσιογράφος του Open tv, Χρήστος Νικολαΐδης. Από την έκρηξη έχει ξεσπάσει πυρκαγιά.

Σύμφωνα με το Reuters, το υπουργείο Εξωτερικών της Ουκρανίας λέει ότι η έκρηξη έγινε κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό του Κιέβου. Παράλληλα, συγκλονιστικές είναι οι στιγμές που περιέγραψε στην τηλεόραση του Open ο πολεμικός ανταποκριτής Σωτήρης Δανέζης για τα όσα έζησαν πριν από λίγο οι Έλληνες που έφυγαν από τη Μαριούπολη.

Σημειώνεται, ότι ο ουκρανικός στρατός και οι πολίτες του Κιέβου είναι σε επιφυλακή, αφού πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Ρώσοι θα επιτεθούν μαζικά τις επόμενες ώρες, ενώ αναμένεται να γίνει και χρήση του πεζικού τους.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share