Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Άγριο έγκλημα: Τον έσφαξε με 140 μαχαιριές και μετά πήγε να κοιμηθεί!

Το κρανίο του ήταν σπασμένο από χτύπημα που δέχτηκε από μπαλτά

23 Φεβρουαρίου 2022 13:15
Άγριο έγκλημα: Τον έσφαξε με 140 μαχαιριές και μετά πήγε να κοιμηθεί!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε στην Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών όπου μια 61χρονη έσφαξε με 140 μαχαιριές τον σύζυγό της.

Το θύμα, ονόματι Melvin Weller, εντοπίστηκε από τον γιο του μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι της οικογένειας στο Palm Springs και σύμφωνα με το δίκτυο WPTV, αμέσως συνελήφθη η Joan Burke, σύζυγος του θύματος. Μάλιστα, η Burke εντοπίστηκε στο κρεβάτι της να κοιμάται (!) ενώ διακομίστηκε και εκείνη στο νοσοκομείο για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Απίστευτο περιστατικό στη Βούλα: Διανομείς μαχαιρώθηκαν για το ποιος θα πάει την παραγγελία

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο Weller έφερε 140 μαχαιριές ενώ και το κρανίο του ήταν σπασμένο από χτύπημα που δέχτηκε από μπαλτά. Η Burke προφυλακίστηκε χωρίς εγγύηση και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

μαχαιριεσ-ηπα

Νέα γυναικοκτονία σοκάρει το πανελλήνιο - Γιάννενα: Σκότωσε την σύζυγό του έπειτα από τσακωμό

Μια νέα γυναικοκτονία συγκλονίζει τη χώρα, αυτή τη φορά στα Γιάννενα. Μια γυναίκα είναι νεκρή από τα χέρια του συζύγου της.

Την Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου αργά το βράδυ ένας άνδρας ελληνικής καταγωγής σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Στο πλαίσιο διερεύνησης των συνθηκών θανάτου της αλλοδαπής γυναίκας του, που βρέθηκε νεκρή σε διαμέρισμα της πόλης των Ιωαννίνων, όπου διέμενε με τον συλληφθέντα σύζυγό της, προέκυψε ότι προηγουμένως αυτός της είχε καταφέρει χτυπήματα ύστερα από μεταξύ τους οικογενειακό επεισόδιο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της σύμφωνα με το ipeirotika.gr.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

μαχαιριεσ-ηπα

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Μου τηλεφώνησε ο Μπάμπης και μου ζήτησε βοήθεια!» - Αποκαλύψεις σοκ από πρόσωπο «κλειδί» (Video)

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία γειτόνισσας της Καρολάιν και του δολοφόνου συζύγου της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, η οποία μιλάει στο ντοκιμαντέρ «Η δολοφονία που κορόιδεψε τον κόσμο», το οποίο σχετίζεται με το έγκλημα των Γλυκών Νερών και φιλοξενείται στο βρετανικό Channel 5.

Στο συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ, διάρκειας 90 λεπτών, η γειτόνισσα του ζευγαριού, η οποία είχε καθημερινές επαφές με το ζευγάρι και κυρίως με την Καρολάιν, σπάει τη σιωπή της για πρώτη φορά «on camera».

«Θυμάμαι την στιγμή που έμαθα ότι ομολόγησε. Εκεί πάθαμε όλοι σοκ. Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που άκουγα» ανέφερε η γυναίκα.

Μάλιστα, περιέγραψε ότι της τηλεφώνησε ο πιλότος το βράδυ της δολοφονίας της Καρολάιν, ζητώντας βοήθεια. «Με παίρνει τηλέφωνο στο κινητό μου και ακούω τον Μπάμπη, που εκείνη την ώρα δεν τον καταλάβαινα τι μου έλεγε, σαν να ζητάει βοήθεια. Δεν μπορούσα να αντιληφθώ τι μου λέει. Πετάχτηκα από το κρεβάτι μου αναστατωμένη, ξύπνησα τον σύζυγό μου. Ξαναπαίρνω τηλέφωνο τον Μπάμπη και τον ακούω να φωνάζει…» είπε χαρακτηριστικά.

«Ακόμα και τώρα που μιλάμε, δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό το παιδί που γνώριζα, έφτασε να κάνει αυτό το τρομερό πράγμα. Αυτή την πράξη» τονίζει σε άλλο σημείο του ντοκιμαντέρ, ενώ δεν παραλείπει να αναφερθεί και στη σχέση της με την Καρολάιν.

Αναφερόμενη στην Καρολάιν, αναφέρει τα εξής: «H απώλειά της είναι πολύ μεγάλη. Ζει μέσα στην καρδιά μου και στη σκέψη μου. Την αγαπώ».

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share