Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δολοφονία Κάρολαϊν: Αυτό είναι το ντοκιμαντέρ για το στυγνό έγκλημα των Γλυκών Νερών (Video)

«Caroline: The Murder that Fooled the World»

18 Φεβρουαρίου 2022 13:59
Δολοφονία Κάρολαϊν: Αυτό είναι το ντοκιμαντέρ για το στυγνό έγκλημα των Γλυκών Νερών (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και τα γεγονότα που οδήγησαν στον θάνατό της, ήταν το επίκεντρο του ντοκιμαντέρ του βρετανικού Channel 5, με τίτλο.

Το ντοκιμαντέρ που έπαιξε χθές το βράδυ εμβάθυνε στην έρευνα της δολοφονίας της Καρολάιν αφού, όπως αναφέρεται, έγινε πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο. Το ντοκιμαντέρ διάρκειας 90 λεπτών αποκάλυψε τα παρασκήνια και τις εγγραφές στο ημερολόγιο της Καρολάιν, που παρείχαν βασικά στοιχεία στην υπόθεση της δολοφονίας της.

Παράληλα, απάντηση στο ερώτημα γιατί δεν έχει ορισθεί ακόμα ημερομηνία τέλεσης της δίκης έδωσε σήμερα στην εκπομπή «Πρωινό», ο δικηγόρος, του καθ' ομολογίαν δολοφονόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η καθημερινότητα της μητέρας της Κάρολαιν και η προετοιμασία του Μπάμπη για τη δίκη

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Την καθημερινότητα της μητέρας της Κάρολαιν εν αναμονή της δίκης, έφερε στο φως η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου μέσα από την εκποπμή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό».

Παράλληλα, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος συζητά σήμερα με τον συνήγορό του για τις αποκαλύψεις που αναμένεται να κάνει στην δίκη του για την κοινή του ζωή με την Κάρολαιν. Παράλληλα, όλα δείχνουν ότι το αργότερο μέχρι το τέλος του Απριλίου, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου αφού ξεκινά η δίκη του για το αγριο φονικό.

Δείτε αναλυτικά όλο το ρεπορτάζ:

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share