Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Νέο φρικτό έγκλημα στον χώρο του ποδοσφαίρου: Μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου 15χρονος παίκτης σε συμπλοκή

Η κοινή γνώμη στη Μαδρίτη της Ισπανίας σοκαρίστηκε από τον θάνατο του Πέπε

7 Φεβρουαρίου 2022 14:20
Νέο φρικτό έγκλημα στον χώρο του ποδοσφαίρου: Μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου 15χρονος παίκτης σε συμπλοκή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Χάιμε Γκερέρο Μεσούσι, ένας 15χρονος παίκτης της Μοστόλες, γνωστός ως Πέπε, μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου σε μια συμπλοκή στην οδό Ατόχα της Μαδρίτης.

Οπαδική βία: Αλλαγές σε τρία επίπεδα - Τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση (video)

Η Μαδρίτη έζησε ένα μαύρο Σαββατοκύριακο με τρία επεισόδια με μαχαιρώματα. Ένα 15χρονο αγόρι να πεθαίνει σε μια συμπλοκή, ένας 25χρονος άνδρας να αφήνει την τελευταία του πνοή στο Καλέ Σαν Μάριο ντε Ουσέρα και ένας άλλος 24χρονος να έχει τραυματιστεί σοβαρά με τον ημιακρωτηριασμό ενός χεριού στην Πάρλα.

Το Σάββατο το 15χρονο αγόρι που είναι ποδοσφαιριστής νοσηλεύτηκε για τραύμα με μαχαίρι στο αριστερό ημιθώρακα, αλλά, μετά από προσπάθεια ανάνηψης για 30 λεπτά, μπόρεσαν μόνο να επιβεβαιώσουν τον θάνατό του.

Αναφέρεται ότι «η επίθεση σημειώθηκε στην πόρτα του νυχτερινού κέντρου όταν μια ομάδα οκτώ νεαρών, με μαχαίρια επιτέθηκε στο θύμα που δέχτηκε χτύπημα με μαχαίρι στο στήθος, χωρίς να έχουν εντοπιστεί οι δράστες.

Κατά συνέπεια μετά το μαχαίρωμα, ο ανήλικος υπέστη καρδιοαναπνευστική ανακοπή και νοσηλεύτηκε από τρεις πεζούς που ξεκίνησαν ελιγμούς ανάνηψης και έφτασαν να χρησιμοποιήσουν έναν ημιαυτόματο απινιδωτή περιμένοντας την άφιξη των γιατρών».

Ένα μέλος της συμμορίας μαχαίρωσε τον Πέπε στο στήθος

Ο νεαρός άνδρας περπατούσε κοντά στον σταθμό Ατόχα όταν τον πλησίασε μια ομάδα παιδιών που, σύμφωνα με τις έρευνες της αστυνομίας, ανήκαν σε κάποια συμμορία Λατίνων. Σύμφωνα με διάφορες πληροφορίες, οι νεαροί αυτοί είχαν εμπλακεί λίγα λεπτά πριν σε καυγά με άλλη ομάδα.

Και την πλήρωσε με τη ζωή του ο 15χρονος, ο οποίος, σύμφωνα με τις έρευνες, δεν θα είχε καμία σχέση με τον καυγά. Ένα από τα μέλη της συμμορίας πήρε ένα μεγάλο μαχαίρι και, χωρίς να πει λέξη, μαχαίρωσε το αγοράκι στο στήθος.

Μετά από αυτό, ο Πέπε προσπάθησε να περπατήσει λίγα μέτρα και να βρει βοήθεια, μέχρι που έπεσε στο έδαφος. Αρκετοί περαστικοί προσπάθησαν να τον επαναφέρουν στη ζωή, μέχρι που έφτασε το ασθενοφόρο. Όμως όλες οι προσπάθειες ήταν μάταιες.

Κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στον αγώνα της ομάδας του

Η πρώτη ομάδα της Μοστόγες τήρησε ενός λεπτού σιγή πριν από τον αγώνα με την Κομποστέλα, για την 20η αγωνιστική του Ομίλου I της δεύτερης RFEF.

Το τελευταίο παιχνίδι του Πέπε με την Κλαμπ Ντεπορτίβο Μόστολες ήταν το πρωινό πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.

Ο Χάιμε Γκερέρο Μεσούσι, ο αριστερός μπακ με το 90 στην πλάτη, ήταν ο βασικός, σε μια μονομαχία που έληξε ισόπαλη χωρίς τέρματα. Μετά το παιχνίδι, ο Πέπε, όπως τον ήξεραν όλοι, αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και το προπονητικό επιτελείο μέχρι την επόμενη προπόνηση.

Το έκανε ανάμεσα στα γέλια, υποσχόμενος ότι θα επανορθώσει ένα χρέος δύο ευρώ για κάποια καθυστέρηση σε κάποια προπόνηση. Όμως λίγες ώρες αργότερα, γύρω στις 10:00 μ.μ., δολοφονήθηκε στη Μαδρίτη.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share