Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022

Πέθανε ο Άκης Σταύρου

Θλίψη στην Κύπρο

17 Ιανουαρίου 2022 15:00
Πέθανε ο Άκης Σταύρου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο πένθος βυθίστηκε η επαρχία Λάρνακας με τον θάνατο του Προέδρου των Καταστηματαρχών στο ιστορικό κέντρο της πόλης του Ζήνωνα, Άκη Σταύρου. Έπίσης, έφυγε από τη ζωή ο γόης του κινηματογράφου, Γιώργος Τσαούσης στα 83 του χρόνια

Ο επιχειρηματίας "έφυγε" αιφνίδια από τη ζωή την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022 σε ηλικία 61 ετών καταλείποντας σύζυγο και παιδιά. Σε ανακοίνωση ο Δήμαρχος και τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρνακας εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια και τη συμπαράσταση τους προς τους οικείους του.

"Η πόλη της Λάρνακας έχασε ένα συνετό και κοινωνικά ευαίσθητο άνθρωπο του οποίου το ήθος, η προσφορά και οι ενέργειες θα παραμείνουν ανεξίτηλες αφού ως Πρόεδρος του Συνδέσμου Καταστηματαρχών του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου της Λάρνακας, συνέβαλε καθοριστικά χωρίς να υπολογίζει το προσωπικό του κόστος, στις προσπάθειες που καταβάλλει ο Δήμος Λάρνακας για την αναβάθμιση και στήριξη του εμπορικού πυρήνα της πόλης."

Ο εκλιπών διετέλεσε Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας "Αλκή Ορόκλινης" και επί σειρά ετών μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου.

Άκης Σταύρου

"Η οικογένεια της Αλκής πενθεί.

Η ΑΛΚΗ έχασε σήμερα έναν δικό της άνθρωπο. Έναν γνήσιο ΑΛΚΑΙΟ που υπηρέτησε την ομάδα χωρίς να υπολογίσει ποτέ το προσωπικό του κόστος.

Ο πρώην πρόεδρος της ομάδας και επί σειρά ετών μέλος του Δ.Σ. Άκης Σταύρου, έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών, σκορπίζοντας τη θλίψη σε όλους μας.

Το Δ.Σ. της ομάδας μας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντως. Αωνία του η μνήμη".

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share