Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Πολίστας μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την κοπέλα του - Οι αστυνομικοί έκαναν εμετό όταν βρήκαν τη σορό της

Φέρεται να τον είχε χωρίσει επειδή ήταν τεμπέλης

21 Σεπτεμβρίου 2021 16:54
Πολίστας μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την κοπέλα του - Οι αστυνομικοί έκαναν εμετό όταν βρήκαν τη σορό της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας επαγγελματίας παίκτης της υδατοσφαίρισης μαχαίρωσε την πολύ-εκατομμυριούχο φίλη του μέχρι θανάτου στο ρετιρέ της στο Μαυροβούνιο. Φέρεται να τον χώρισε επειδή ήταν τεμπέλης.

Ο 25χρονος πολίστας Αρσενίε Στάνοβιτς, ήταν μέλος της εθνικής ομάδας του Μαυροβουνίου και καταδικάστηκε σε 15 χρόνια φυλάκισης αφού μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την φίλη του, Αναστασία Λασμάνοβα.

Η 33χρονη Ουκρανή βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Μαυροβούνιο, αφού ένας φίλος της υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά γιατί δεν μπορούσε να την προσεγγίσει για αρκετές ώρες.

Πολίστας μαχαίρωσε

Φρικτό θέαμα

Οι πυροσβέστες έσπασαν την πόρτα του πολυτελούς διαμερίσματος στη νοτιοδυτική πόλη Ντομπρότα, όπου τους υποδέχτηκε ένα φρικτό θέαμα που προκάλεσε εμετό στην αστυνομία.

"Το σώμα της ήταν σε τρομερή κατάσταση, φαινόταν πραγματικά τρομακτικό! Υπήρχε λίμνη αίματος γύρω της και μαχαιρώθηκε σε όλο της το σώμα" είπε άτομο από την έρευνα αυτής της υπόθεσης.

16 μαχαιριές και 10 χτυπήματα στο κεφάλι

Μαχαιρώθηκε 16 φορές και δέχθηκε 10 χτυπήματα στο κεφάλι. Ήταν σχεδόν αγνώριστη. Ο φίλος της, Αρσενίε Στάνοβιτς, ένας 25χρονος παίκτης υδατοσφαίρισης, έγινε σύντομα ο κύριος ύποπτος και εκείνη τη στιγμή κατάφερε να διαφύγει από τη χώρα με τη βοήθεια του πατέρα του Ζόραν.

Τον βοήθησε ο πατέρας του να περάσει τα σύνορα

Ο Ζόραν φέρεται να χρησιμοποίησε τους γνωστούς του ως πρώην επικεφαλής της αστυνομίας στα σύνορα για να μεταφέρει κρυφά το γιο του πέρα ​​από τα σύνορα στην Αλβανία. Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι οι αλβανικές αρχές συνέλαβαν τον πατέρα και τον γιο και τους παρέδωσαν στο Μαυροβούνιο.

Καμία κατηγορία δεν έχει κατατεθεί εναντίον του Ζόραν και ο Στάνοβιτς έχει καταδικαστεί τώρα σε 15 χρόνια κάθειρξη με την πρωτόδικη ετυμηγορία για βάναυση δολοφονία. Ο δικηγόρος του, Ζόραν Πιπέροβιτς, άσκησε έφεση κατά της ποινής που βασίζεται στην ψυχική υγεία, αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

"Ήταν πολύ τεμπέλης και δεν ήθελε να εργαστεί"

Κατά τη διάρκεια της δίκης, η μητέρα της Αναστασίας, Σβετλάνα Λίμπερτ, είπε ότι η κόρη της διέκοψε την τριετή σχέση της με τον Στάνοβιτς επειδή ήταν "πολύ τεμπέλης και δεν ήθελε να εργαστεί".

Ο ακριβής λόγος για τη δολοφονία της παρέμεινε ασαφής και τα τοπικά ΜΜΕ εικάζουν εδώ και καιρό για πιθανές σχέσεις με συμμορίες. Το πολυτελές διαμέρισμα στο οποίο ζούσε βρίσκεται δίπλα σε ένα κτίριο που ανήκει στους Γιόβαν και Ιγκόρ Βούκοβιτς, φερόμενους ως ηγέτες της μαφίας "scalping" που λειτουργεί σε όλα τα Βαλκάνια και τη νότια Ευρώπη. Ο ένας βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη φυλακή και ο άλλος σε φυγή.

Η σύνδεση με εγκληματίες

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης συνέδεσαν τη Λαϊμάνοβα με τους εγκληματίες σε μια προσπάθεια να εξηγήσουν τον τεράστιο και γρήγορα αποκτημένο πλούτο της.

Δηλαδή, ήταν μια σερβιτόρα που έγινε πολυεκατομμυριούχος, η περιουσία της οποίας εκτιμάται ότι ήταν περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ τη στιγμή του θανάτου της!

Από σερβιτόρα σε εκατομμυριούχος

Η ιστορία της Αναστασίας Λασμάνοβα παραμένει ένα μυστήριο. Μετακόμισε στο Μαυροβούνιο με ρωσικό διαβατήριο. Δούλεψε αρχικά ως σερβιτόρα και μόλις λίγα χρόνια αργότερα έγινε διάσημο και σημαντικό πρόσωπο στο Μαυροβούνιο. Υποψιάζεται ότι η κατάστασή της άλλαξε από τη γνωριμία της με τον Βαλέρι Ζαντόριν, έναν Ρώσο ολιγάρχη, ο οποίος φημολογείται ότι χρηματοδότησε την επιχειρηματική αυτοκρατορία που δημιούργησε.

Η νεκρή έγινε διευθύντρια του ομίλου Mimoza, τριών πολυτελών εστιατορίων, ενός σαλονιού ομορφιάς και ενός συγκροτήματος διαμερισμάτων. Όταν ρωτήθηκε από το δικαστήριο, η μητέρα της είπε ότι δεν ήξερε πώς η Αναστασία απέκτησε τον πλούτο της.

Ο Αρσένιε Στάνοβιτς είχε συμβόλαιο με τον σύλλογο υδατοσφαίρισης Πρίμορατς και έπαιξε επίσης για την εθνική ομάδα του Μαυροβουνίου. Συνελήφθη στο Μαυροβούνιο και καταδικάστηκε σε 15 χρόνια φυλάκιση. Ο λόγος για τη δολοφονία παραμένει άγνωστος.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share