Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Μου άνοιξε τα πόδια και μου κόλλησε με κόλλα το αιδοίο...» - Ανατριχιαστική μαρτυρία 40χρονης

Δεν θα μπορέσει να ξανακάνει σ@ξ

8 Σεπτεμβρίου 2021 12:45
 «Μου άνοιξε τα πόδια και μου κόλλησε με κόλλα το αιδοίο...» - Ανατριχιαστική μαρτυρία 40χρονης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Μου άνοιξε τα πόδια και μου κόλλησε με κόλλα το αιδοίο...»! Φρικιαστική μαρτυρία έρχεται στο φως από 40χρονη γυναίκα για τον 45χρονο πρώην άντρα της! Επίσης, ανατριχιαστική είναι μια καταγγελία για γυναικολόγο για σεξουαλική κακοποίηση

Το περιστατικό συγκεκριμένα, σημειώθηκε στη νότια Αφρική! Στον τρελαμένο από τη ζήλεια 45χρονο είχε γίνει έμμονη ιδέα πως τον απατά με τον θείο της. Μια μέρα την κλείδωσε σε ένα υπνοδωμάτιο και την ανάγκασε να γδυθεί, απειλώντας πως θα την αποκεφαλίσει αν δεν κάνει ό,τι της ζητά.

«Είχε προσπαθήσει να μου κόψει το χέρι μου. Είχα τρομοκρατηθεί. Με διέταξε να ξαπλώσω και άνοιξε τα πόδια μου. Τότε μου έβαλε σούπερ κόλλα στο αιδοίο μου. Έκλαιγα και τον παρακαλούσα να σταματήσει, αλλά δεν τον ένοιαζε. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο ένας άντρας στη γυναίκα που αγαπά».

Η γυναίκα προσπάθησε να αφαιρέσει την κόλλα, αλλά έχει σημαδευτεί για μια ζωή. Δεν θα μπορέσει να κάνει ποτέ ξανά σ@ξ στη ζωή της και υποφέρει από τον πόνο.

Μου άνοιξε τα πόδια και μου κόλλησε με κόλλα το αιδοίο...

«Ήθελα να απαγγείλω κατηγορίες εναντίον του, αλλά διέφυγε και δεν τον έχει ξαναδεί ποτέ κανείς μετά το περιστατικό. Φοβάμαι πως θα μπορούσε να επιστρέψει και να με αποκεφαλίσει».

"Με τραβούσε από το αιδοίο με δύναμη": Νέα καταγγελία βόμβα για την υπόθεση που συγκλονίζει το Πανελλήνιο!

Νέα συγκλονιστική καταγγελία για βία και σεξουαλική παρενόχληση στον ελληνικό αθλητισμό είδε το φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά από το άθλημα της ενόργανης γυμναστικής.

Την καταγγελία έκαναν 22 αθλητές και αθλήτριες με επιστολή στην Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, υποστηρίζοντας ότι έγιναν δέκτες σεξουαλικής παρενόχλησης και σωματικής-ψυχολογικής βίας από τους προπονητές τους, η οποία επεκτεινόταν ακόμη και σε μικρά παιδιά!

Οι λεπτομέρειες περιγράφουν μια κατάσταση που έφτανε στον εξευτελισμό και τα βασανιστήρια από τους ανθρώπους που υποτίθεται ότι σκοπό είχαν να διδάξουν στα παιδιά την ευγενή άμιλλα, τις αξίες και τα ιδεώδη του αθλητισμού.

Η καταγραφή των αθλητών που έκαναν την καταγγελία ξεκινά από το 1985 και σ΄ αυτή γίνεται λόγος για «κοινό μυστικό» ως προς τις απαράδεκτες προπονητικές μεθόδους. Αυτές περιλάμβαναν σωματικές τιμωρίες, νηστείες, ψυχολογική κακοποίηση και σεξουαλική παρενόχληση σε μικρά παιδιά, η ηλικία κάποιων εκ των οποίων δεν ξεπερνούσε τα πέντε χρόνια.

Οι καταγγέλλοντες κάνουν λόγο για «σύστημα» και όχι για μεμονωμένα περιστατικά, υπογραμμίζοντας ότι οι προπονητές δρούσαν με απόλυτη εξουσία στους νεαρούς αθλητές, χωρίς τον παραμικρό έλεγχο.

«Οι προπονητές για να συνετίσουν τους αθλητές - τριες τους χτυπούσαν με σφαλιάρες στο πρόσωπο και στο σώμα, καθώς επίσης με κλωτσιές, σπρωξίματα και κάθε είδους άλλα χτυπήματα. Άρπαζαν από τα μαλλιά τα κοριτσάκια και τα έσερναν από το σημείο προσγείωσης μέχρι το σημείο εκκίνησης για να επαναλάβουν το πρόγραμμά τους, ενώ αυτά έκλαιγαν ασταμάτητα», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Άλλες «προπονητικές μέθοδοι» ήταν η ρίψη αντικειμένων στα παιδιά, ακόμη και στη διάρκεια εκτέλεσης άσκησης με κίνδυνο τον τραυματισμό τους, ενώ επειδή οι προπονητές είχαν τον έλεγχο και στη διατροφή τους, κάποιοι αθλητές υποσιτίζονταν και αναγκάζονταν να ψάχνουν στα σκουπίδια των ξενοδοχείων, όταν βρίσκονταν σε αποστολή, για να μετριάσουν την πείνα τους.

Και πάλι όμως, δυστυχώς υπάρχει συνέχεια και αφορά σεξουαλικές παρενοχλήσεις: «Οι αθλήτριες υποχρεώνονταν να κάνουν σπαγκάτο ακουμπώντας με το γεννητικό τους όργανο την παλάμη του προπονητή, με πρόσχημα την βελτίωση της ευλυγισίας. Τραβούσαν τα μικρά κορίτσια από το αιδοίο με δύναμη για να τους δείξουν "πως να κάνουν σωστά την άσκηση". Υπήρξαν επίσης περιπτώσεις που η παρενόχληση ήταν έξω από τα όρια της προπονητικής διαδικασίας. Πρόσωπα παρενοχλούσαν σεξουαλικά ανήλικα παιδιά και τα συμβούλευαν να το κρατήσουν μυστικό. Όλο αυτό έφτασε σε σημείο εμμονής, με τα παιδιά να κρύβονται και να κλειδώνονται όπου μπορούσαν για να αποφύγουν τα άτομα αυτά».

Ακόμη, οι προπονητές ανάγκαζαν τους αθλητές, αγόρια ή κορίτσια, να μένουν με τα εσώρουχα στην υπόλοιπο πρόγραμμα της προπόνησης, ως τιμωρία αν δεν εκτελούσαν σωστά κάποια άσκηση, ενώ καταγράφηκαν περιστατικά που δεν τους επιτρεπόταν να πάνε στην τουαλέτα για την ανάγκη τους, με εύλογο το αποτέλεσμα στη συνέχεια...

Στην κατακλείδα της επιστολής τους, οι καταγγέλλοντες αναμένουν να δοθεί η απαιτουμένη βαρύτητα στο ζήτημα, «διότι είναι καθήκον όλων μας να προστατέψουμε τα παιδιά αλλά και τις αξίες που εκπροσωπεί ο αθλητισμός», ενώ προς διευκόλυνση οποιασδήποτε διερεύνησης θέτουν εαυτούς στη διάθεση των αρμόδιων φορέων για την παροχή περισσότερων στοιχείων.

Με αφορμή τις σοβαρότατες καταγγελίες για περιστατικά κακοποίησης πρώην αθλητών-αθλητριών της γυμναστικής από τους προπονητές τους, ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Θανάσης Σταθόπουλος συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ομοσπονδίας για το απόγευμα (7/4, 18:00).

Ακόμη, θα ζητήσει συνάντηση με τους καταγγέλλοντες και θα προχωρήσει στην πλήρη διαλεύκανση όσων αναφέρουν, ενώ τονίζει ότι θα σταθεί στο πλευρό των αθλητών-αθλητριών που προχώρησαν στην καταγγελία και θα συνεισφέρει με κάθε τρόπο ώστε να λάμψει η αλήθεια.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share