Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο Μάικλ Νέιντερ - Ο τηλεοπτικός σύζυγος της Alexis στη «Δυναστεία»

Σε ηλικία 76 ετών

26 Αυγούστου 2021 14:17
Πέθανε ο Μάικλ Νέιντερ - Ο τηλεοπτικός σύζυγος της Alexis στη «Δυναστεία»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πέθανε τη Δευτέρα 23 Αυγούστου, μόλις 10 ημέρες αφότου διαγνώστηκε με μη θεραπεύσιμο καρκίνο, ο ηθοποιός Μάικλ Νέιντερ, γνωστός από τη συμμετοχή του στη θρυλική τηλεοπτική σειρά «Δυναστεία».

Ο ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στη Βόρεια Καλιφόρνια, σε ηλικία 76 ετών. Την είδηση του θανάτου του γνωστοποίησε η σύζυγός του, Τζόντι Λίστερ, στο Facebook.

Δυναστεία dex dexter

«Με πόνο αναγκάζομαι να ανακοινώσω ότι ο σύζυγός μου, Μάικλ Νέιντερ, πέθανε στο σπίτι μας στις 23 Αυγούστου. Διαγνώστηκε με μη θεραπεύσιμο καρκίνο την Παρασκευή στις 13 του μήνα και πέθανε 10 ημέρες αργότερα έχοντας στο πλευρό του και τον καλύτερο φίλο του, τον σκύλο μας, Στορμ. Τόσο η διάγνωση όσο και ο θάνατός του ήταν ξαφνικά και απροσδόκητα και δεν έχω βιώσει ποτέ τέτοια αγωνία που έζησα βλέποντας τον άνθρωπό μου να πεθαίνει μπροστά στα μάτια μου. Αγαπήθηκε από τόσους πολλούς και ήταν πολύτιμος για τους θαυμαστές του. Πριν πεθάνει άρχισε να γράφει ένα βιβλίο για τη ζωή και τον εθισμό του. Είχε τόσα πολλά ταλέντα και δεξιότητες και είναι δύσκολο να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς την παρουσία του, τη χαρά και το γέλιο του» ανέφερε.

Ο Νέιντερ γνώρισε τεράστια επιτυχία με τον ρόλο του Ντεξ Ντέξτερ στη Δυναστεία το 1983 και το 1991 συμμετείχε επίσης στην διάσημη σειρά Όλα Μου τα Παιδιά ενώ έκανε εμφανίσεις στις σειρές Cold Case και Law & Order.

Όπως ανέφερε η σύζυγός του, σύμφωνα με το Variety, ο Νέιντερ πάλευε με τον εθισμό του στο αλκοόλ όλη του τη ζωή. Το 1997 συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος με την κόρη του, που τότε ήταν 13 χρονών στο αυτοκίνητό του, και το 2001 συνελήφθη για πώληση κοκαΐνης.

Είχε παντρευτεί τρεις φορές, πρώτα την Ρόμπιν Βάις, με την οποία απέκτησε την κόρη του Λίντσει, έπειτα με την Μπεθ Γουίντσορ και με την Λίστερ, με την οποία έμειναν μαζί 18 χρόνια.

It grieves me to share the sad news that my husband, Michael Nader, passed away at home on August 23rd. He was diagnosed...

Posted by Michael Nader on Wednesday, August 25, 2021

Πέθανε ο ηθοποιός του Kill Bill Σόνι Τσίμπα από κορωνοϊό

Πέθανε σε ηλικία 82 ετών άφησε ο Σόνι Τσίμπα (Sonny Chiba), ο Ιάπωνας σταρ των πολεμικών τεχνών, ο οποίος έγινε δημοφιλής στα τέλη της καριέρας του στο Χόλιγουντ, έπειτα από τη συνεργασία του με τον Κουέντιν Ταραντίνο στο Kill Bill. Ο εκλιπών άφησε την τελευταία του πνοή από ασθένεια που σχετίζεται με τον κορωνοϊό. Το Variety ανέφερε ότι έχει επιβεβαιωθεί η δυσάρεστη είδηση για έναν ηθοποιό που βρισκόταν στις επάλξεις για πάνω από 50 χρόνια. Ωστόσο θρήνο στον καλλιτεχνικό κόσμο προκάλεσε και η είδηση του θανάτου του Τάκη από το «Παρά Πέντε».

Πέθανε ηθοποιός του Kill Bill Σόνι Τσίμπα από κορωνοϊό

Λίγα λόγια για τον Σόνι Τσίμπα

Η καριέρα του ξεκίνησε τη δεκαετία του 1960 με μια σειρά από ρόλους σε ιαπωνικές ταινίες πολεμικών τεχνών και τηλεοπτικές εκπομπές. Έγινε ευρέως γνωστός στον δυτικό κινηματογράφο, όταν συμμετείχε το 1993 στο True Romance, σε σενάριο του Ταραντίνο και σε σκηνοθεσία Τόνι Σκοτ. Μέχρι τότε, ο Τσίμπα είχε γίνει σταρ στην Ιαπωνία, καθώς εμφανίστηκε σε ταινίες όπως η τριλογία του Street Fighter της δεκαετίας του 1970, Bullet Train και Champion of Death.

Γεννήθηκε το 1939 στη Φουκουόκα της Ιαπωνίας και στην εφηβεία του ασχολήθηκε με τη γυμναστική, πριν στραφεί στο καράτε και κερδίσει μια μαύρη ζώνη το 1965. Στη συνέχεια τον κέρδισε ο κινηματογράφος, τον οποίο υπηρέτησε τόσο στην πατρίδα του όσο και στο Χόλιγουντ. Ο Τσίμπα «εκτόξευσε» την καριέρα του, όταν το το 2003 συμμετείχε στο Kill Bill.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share