Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σάλος: 38χρονη μητέρα έκανε σ@ξ με τους 12χρονους φίλους της κόρης της

Καταδικάστηκε σε 102 χρόνια φυλακή!

4 Ιουλίου 2021 13:43
Σάλος: 38χρονη μητέρα έκανε σ@ξ με τους 12χρονους φίλους της κόρης της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποινή κάθειρξης 102 ετών επιβλήθηκε στην 38χρονη μητέρα Christina Greer, η οποία έδωσε μαριχουάνα σε δύο φίλους της κόρης της, ηλικίας 12 ετών, και στη συνέχεια έκανε σ@ξ μαζί τους. Επίσης, μία 26χρονη δασκάλα έκανε έρωτα με 16χρονο μαθητή!

Η πρώην τοξικομανής συνελήφθη όταν το ένα από τα δύο αγόρια κατήγγειλε ότι έκανε σ@ξ μαζί της από τον Σεπτέμβριο του 2017 έως τον Δεκέμβριο του 2017. Και στη συνέχεια τον Ιανουάριο του 2019, ένα άλλο αγόρι κατήγγειλε παρόμοιο περιστατικό.

 38χρονη μητέρα έκανε σ@ξ με 12χρονους

Οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν στην παιδόφιλη ήταν για βιασμό ανηλίκων, ψευδομαρτυρία και κακοποίηση έξι παιδιών. Σύμφωνα με τη “Daily Star”, η 38χρονη από τη Νεμπράσκα δεν μπορεί να υποβάλει αίτηση αποφυλάκισης μέχρι να έχει εκτίσει 64 χρόνια ποινής.

Σάλος με παράνομο swingers party - Οι καλεσμένοι έκαναν έρωτα πάνω στα τραπέζια

Μεγάλες αντιδράσεις προκάλεσε ένα εστιατόριο στη Βραζιλία, που φέρεται να φιλοξένησε ένα swingers party, στο οποίο οι καλεσμένοι έκαναν έρωτα πάνω στα τραπέζια ενώ η πανδημία του κορωνοϊού είναι σε έξαρση στη χώρα. Ενώ, το 2012 η παγκόσμια πρωταθλήτρια στον στίβο, 38χρονη Λόλη, κατά κόσμον Λόρι Σούζαν Τζόουνς, είχε αποκαλύψει πως είναι παρθένα και είχε πει πως θα κάνει πρώτη φορά έρωτα όταν...

Το πάρτι έγινε γνωστό από αναρτήσεις στο Twitter και έγινε το Σάββατο στην Κουριτίμπα της Βραζιλίας. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ που επικαλείται η Mirror, το πάρτι έγινε για το προσωπικό του εστιατορίου και άρχισε αφότου το κατάστημα έκλεισε για το κοινό. Οι υπάλληλοι λέγεται ότι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις πάνω στα τραπέζια, όπου πριν λίγο έτρωγαν οι πελάτες.

Το εστιατόριο «Izakaya Hyotan» που κατονομάστηκε ως η «η πέτρα του σκανδάλου» είναι μια σχετικά καινούρια επιχείρηση και μάλιστα είχε επαινεθεί τον Μάρτιο όταν έκλεισε εθελοντικά για να βοηθήσει στον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Το υπουργείο Δικαιοσύνης σχολίασε ότι «γνωρίζει ήδη τα γεγονότα και ξεκινά έρευνα για να διερευνήσει τι συνέβη».

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share