Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021

Φρίκη: 43χρονη πήγε ακάλεστη σε παιδικό πάρτι και βίασε 17χρονο!

Αποτροπιασμός με την πράξη της

18 Μαΐου 2021 17:49
Φρίκη: 43χρονη πήγε ακάλεστη σε παιδικό πάρτι και βίασε 17χρονο!
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Μια φοβερή ιστορία έγινε γνωστή από τις ΗΠΑ, με μια 43χρονη να κατηγορείται, ότι πήγε ακάλεστη σε παιδικό πάρτι γενεθλίων, βιάζοντας εκεί ένα 17χρονο αγόρι μπροστά σε ένα άλλο παιδί.

Η Jessica Rae Good από τη Φλόριντα των ΗΠΑ συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη μετά την εξομολόγηση του εφήβου σε εργαζόμενο στο λύκειο όπου πηγαίνει ότι δέχτηκε σεξουαλική επίθεση στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου σε ένα σπίτι μετά από ένα πάρτι.

Η Good είχε βγει για ποτά με φίλους προτού πάει ακάλεστη στο πάρτι γενεθλίων ενός άλλου εφήβου στις 9 Μαΐου, τη στιγμή που στην χώρα μας συγκλονίζει μια υπόθεση βιασμού.

Το χρονικό της φρίκης

«Γύρισε σπίτι μεθυσμένη και συνέχισε να “αράζει” με τους νέους ενώ φέρεται να έκανε εξαιρετικά ακατάλληλα σεξουαλικά σχόλια και πρόσφερε αλκοόλ στο 17χρονο θύμα», αναφέρθηκε σε δήλωση του γραφείου του σερίφη.

Ένα 12χρονο κορίτσι στο πάρτι είπε στους αστυνομικούς ότι κοιμόταν όταν την ξύπνησε ο θόρυβος δύο ανθρώπων που έκαναν έρωτα. Το κορίτσι, που βρισκόταν κοντά στη γυναίκα και τον έφηβο, είπε ότι ο 17χρονος της ψιθύρισε να τον βοηθήσει, σύμφωνα με μια αστυνομική αναφορά για τη σύλληψη που επικαλείται η Port Charlotte Sun.

Το αγόρι είπε αργότερα στους αστυνομικούς ότι η Good προσπάθησε με τη βία να κάνει σεξ μαζί του αφότου τον πήρε ο ύπνος, υποστηρίζοντας ότι δεν μπορούσε να σπρώξει τη γυναίκα λόγω του μεγέθους της.

Κάποια στιγμή, το αγόρι σηκώθηκε για να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα, όπου έκανε εμετό, σύμφωνα με όσα είπε το 12χρονο κορίτσι στους αστυνομικούς. Το ζευγάρι συνέχισε να κάνει έρωτα και στη συνέχεια η γυναίκα πήρε τα πράγματά της και έφυγε από το σπίτι.

Η Good είπε στους αστυνομικούς ότι έπαθε μπλακ άουτ και ισχυρίστηκε ότι δεν θυμάται τα περισσότερα πράγματα.

Το σεξ με ανήλιο είναι παράνομο στην Φλόριντα, ακόμη κι αν η πράξη είναι συναινετική. Πάντως κάποιες εξαιρέσεις ισχύουν, σύμφωνα με αξιωματούχους από το γραφείο του σερίφη.

Η γυναίκα κατηγορείται για παιδική κακοποίηση και παράνομη σεξουαλική επαφή με ανήλικο. Αφέθηκε προσωρινά ελεύθερη αφότου πλήρωσε εγγύηση 150.000 δολαρίων. Η υπόθεσή της αναμένεται να εξεταστεί στις 21 Ιουνίου.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share