Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία για την εξαφάνιση του Στάθη Άνθη: Ταυτοποιήθηκε η σορός του

Τραγικός επίλογος στην αναζήτησή του...

18 Μαΐου 2021 17:31
Τραγωδία για την εξαφάνιση του Στάθη Άνθη: Ταυτοποιήθηκε η σορός του
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Μια τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση της εξαφάνισης του Στάθη Άνθη, αδελφού του Δημήτρη Άνθη, με τη σορό του να ταυτοποιείται.

Όπως δήλωσε στο κανάλι ο Σταύρος Γεωργίου, δικηγόρος της οικογένειας Άνθη, η σορός που είχε εντοπιστεί στο Μπίγκμπερι της Βρετανίας, ανήκει στον Στάθη Άνθη του οποίου τα ίχνη είχαν χαθεί από τις 8 Μαρτίου, με τους χειρότερους φόβους να επιβεβαιώνονται.

Το τατουάζ που έδειχνε την τραγωδία

Πριν από περίπου ένα μήνα, οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες. Το τατουάζ σε σχήμα καρδιάς που είχε ο Στάθης Άνθης στο στήθος του και αυτό, στην δεξιά του γάμπα, ήταν, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυπτε αποκλειστικά εκείνη την ημέρα στο Live News o αδελφός του και ο δικηγόρος του, τα ίδια τατουάζ που έφερε η σορός του άνδρα που είχε βρεθεί από την Ακτοφυλακή στον κόλπο του Μπίγκμπερι στην Βρετανία.

Η αποκάλυψη του αδερφού του - «Δεν περνούσε καλά...» (Video)

Υπόθεση εξαφάνισης Στάθη Άνθη: Ο Ευστάθιος Άνθης, ο αδερφός του Δημήτρη εξαφανίστηκε από ξενοδοχείο στην Αγγλία από τις 8 Μαρτίου. Ο αδερφός του Ευστάθιου, Γιώργος Άνθης, μίλησε στην εκπομπή του Alpha, T- Live:

«Όσον αφορά την εξαφάνιση του αδερφού μου δεν έχουμε μάθει κάτι αλλά τα νέα, σχετικά με τις έρευνες ναι αλλάζουν. Μαθαίνουμε ας πούμε ότι και χθες η αστυνομία πήγε στο σημείο για να ξαναψάξει… Η αστυνομία πηγαίνει συχνά στο ξενοδοχείο και ρωτάει, αυτό έχω καταλάβει.

Να διευκρινίσω κάτι σχετικά με το ραντεβού του Στάθη, αυτό δεν ισχύει, ο Στάθης μόλις εγκατέλειψε το αυτοκίνητο, δεν είπε σε κανέναν ότι έχει ραντεβού. Πήγε να ξεκουραστεί μετά από ένα διήμερο weekend. Όταν πας να ξαπλώσεις μετά από ένα διήμερο δε σηκώνεσαι μετά από ένα μισάωρο να κάνεις τσιγάρο, είσαι χορτάτος από τσιγάρα, από φαγητά, απ’ όλα.

Σχετικά με το πάρτι, κατά τα λεγόμενα της συγκατοίκου του, δεν έγινε εκεί στο stuff έγινε στην κουζίνα που είναι πιο πέρα. Ίσως όμως κάποιοι να είχαν ξεμείνει στον διάδρομο τέσσερις ώρες μετά.»!

Και πρόσθεσε: «Έτσι ο αστυνόμος κάνει μια εικασία ότι ο Στάθης ενδεχομένως να ήθελε να αποφύγει κάποιους που είδε διερχόμενος στον διάδρομο. Μπήκε στο υπνοδωμάτιο, άνοιξε το παράθυρο και βγήκε. Η ερώτηση η βασική όμως είναι γιατί να κλείσεις το κινητό του;

Ποιος άνθρωπος σήμερα κλείνει το κινητό του ενώ υπάρχει αθόρυβη λειτουργία; Και γιατί ένας άνθρωπος που γυρνάει από διήμερο, να σηκωθεί ενώ έχει ξαπλώσει – εγώ τον ξέρω τον αδερφό μου, ξάπλωνε και κοιμόταν – να σηκωθεί να πάει να κάτσει στα βράχια και να πάρει και το μπουφάν μαζί; Γιατί; Δεν ισχύει το ραντεβού.

Υπάρχει μεγάλη δόση αλήθειας σε αυτά που είπε ο άλλος μου αδελφός για τη συμπεριφορά των συναδέλφων του. Ωστόσο, δεν έχουμε σαν οικογένεια κάποια άλλη ένδειξη. Μας είχε πει ότι δεν περνάει καλά, μας είχε περιγράψει και ένα περιστατικό αλλά είχε αντιδράσει και το είχε πει είχε γίνει και meeting. Είχε περάσει.»

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share