Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021

Σοκ για τον Στάθη Άνθη: Φόβοι ότι τον έχουν πετάξει στη θάλασσα!

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις από τον αδελφό του

21 Απριλίου 2021 17:09
Σοκ για τον Στάθη Άνθη: Φόβοι ότι τον έχουν πετάξει στη θάλασσα!
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Σοκ επικρατεί σχετικά με την υπόθεση του αδελφού του Δημήτρη Άνθη, Στάθη, με τον Γιώργο Άνθη να αναφέρεται στην εξαφάνιση και να προχωρά σε νέες αποκαλύψεις.

Ο Στάθης Άνθης αγνοείται πάνω ένα μήνα και πριν μερικές μέρες η οικογένεια του κλήθηκε να αναγνωρίσει μια σορό που βρέθηκε στη νότια ακτή του Ντέβον της Αγγλίας στο Bigbury Bay. Η σορός αυτή έχει τατουάζ που μοιάζουν με τον Στάθη, το ένα είναι στο πόδι και το άλλο στο χέρι.

Στάθης Άνθης: Πιθανότητα να έχει πέσει στη θάλασσα

Ο Γιώργος Άνθης είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή: «Δεν το έχει δει κανείς από την οικογένεια το σώμα, δεν έχει γίνει αναγνώριση από εμάς. Οι βρετανικές αρχές μας είπαν σε email ότι δεν υπάρχει ένας πολύ ισχυρός λόγος για να έρθετε εδώ, διότι ο αδερφός σας πιθανότατα να έχει πέσει στη θάλασσα…

Κάτι σενάρια δικά τους. Αυτό ήταν το πρώτο μέιλ. Κάλεσαν τον αδερφό μου να αναγνωρίσει τη σορό αλλά εκείνος για δικούς του ψυχολογικούς λόγους δεν πήγε, έδωσε μόνο DNA».

Υπόθεση εξαφάνισης Στάθη Άνθη: Η αποκάλυψη του αδερφού του - «Δεν περνούσε καλά...» (Video)

Υπόθεση εξαφάνισης Στάθη Άνθη: Ο Ευστάθιος Άνθης, ο αδερφός του Δημήτρη εξαφανίστηκε από ξενοδοχείο στην Αγγλία από τις 8 Μαρτίου. Ο αδερφός του Ευστάθιου, Γιώργος Άνθης, μίλησε στην εκπομπή του Alpha, T- Live:

«Όσον αφορά την εξαφάνιση του αδερφού μου δεν έχουμε μάθει κάτι αλλά τα νέα, σχετικά με τις έρευνες ναι αλλάζουν. Μαθαίνουμε ας πούμε ότι και χθες η αστυνομία πήγε στο σημείο για να ξαναψάξει… Η αστυνομία πηγαίνει συχνά στο ξενοδοχείο και ρωτάει, αυτό έχω καταλάβει.

Να διευκρινίσω κάτι σχετικά με το ραντεβού του Στάθη, αυτό δεν ισχύει, ο Στάθης μόλις εγκατέλειψε το αυτοκίνητο, δεν είπε σε κανέναν ότι έχει ραντεβού. Πήγε να ξεκουραστεί μετά από ένα διήμερο weekend. Όταν πας να ξαπλώσεις μετά από ένα διήμερο δε σηκώνεσαι μετά από ένα μισάωρο να κάνεις τσιγάρο, είσαι χορτάτος από τσιγάρα, από φαγητά, απ’ όλα.

Σχετικά με το πάρτι, κατά τα λεγόμενα της συγκατοίκου του, δεν έγινε εκεί στο stuff έγινε στην κουζίνα που είναι πιο πέρα. Ίσως όμως κάποιοι να είχαν ξεμείνει στον διάδρομο τέσσερις ώρες μετά.»!

Και πρόσθεσε: «Έτσι ο αστυνόμος κάνει μια εικασία ότι ο Στάθης ενδεχομένως να ήθελε να αποφύγει κάποιους που είδε διερχόμενος στον διάδρομο. Μπήκε στο υπνοδωμάτιο, άνοιξε το παράθυρο και βγήκε. Η ερώτηση η βασική όμως είναι γιατί να κλείσεις το κινητό του;

Ποιος άνθρωπος σήμερα κλείνει το κινητό του ενώ υπάρχει αθόρυβη λειτουργία; Και γιατί ένας άνθρωπος που γυρνάει από διήμερο, να σηκωθεί ενώ έχει ξαπλώσει – εγώ τον ξέρω τον αδερφό μου, ξάπλωνε και κοιμόταν – να σηκωθεί να πάει να κάτσει στα βράχια και να πάρει και το μπουφάν μαζί; Γιατί; Δεν ισχύει το ραντεβού.

Υπάρχει μεγάλη δόση αλήθειας σε αυτά που είπε ο άλλος μου αδελφός για τη συμπεριφορά των συναδέλφων του. Ωστόσο, δεν έχουμε σαν οικογένεια κάποια άλλη ένδειξη. Μας είχε πει ότι δεν περνάει καλά, μας είχε περιγράψει και ένα περιστατικό αλλά είχε αντιδράσει και το είχε πει είχε γίνει και meeting. Είχε περάσει».

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share