Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021

Άγριο έγκλημα: Άνδρας ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου καθηγήτρια επειδή είχε σχέση με ανήλικο και... ζήλευε

Έγιναν αρκετές αποκαλύψεις στο δικαστήριο

18 Μαρτίου 2021 20:01
Άγριο έγκλημα: Άνδρας ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου καθηγήτρια επειδή είχε σχέση με ανήλικο και... ζήλευε
Από Βασίλης Κατσιαούνης

Έγκλημα: Ένα άγριο έγκλημα σημειώθηκε στην Αγγλία όπου ένας άνδρας ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου μία καθηγήτρια η οποία διατηρούσε σχέση με έναν ανήλικο.

Σημειώνεται ότι στην Αυστραλία ένα ζευγάρι ξυλοκόπησε άσχημα μία ηλικιωμένη ελληνικής καταγωγής με αποτέλεσμα να την στείλουν στο νοσοκομείο.

Άγριο ήταν το έγκλημα.

Έγκλημα: Ο ξυλοδαρμός της καθηγήτριας

Ένας άντρας φαίνεται πως ζήλευε που μία καθηγήτρια διατηρούσε σχέση με έναν 15χρονο με αποτέλεσμα να την ξυλοκοπήσει μέχρι θανάτου.

Σε δικαστήριο του Νιουκαστλ στην Αγγλία έγινε γνωστή η υπόθεση αλλά και οι λεπτομέρειες για αυτήν όπου ο 50χρονος πρώην κατάδικος Paul Robson κατασκόπευε έξω από το σπίτι της 47χρονης Caroline Kayll και επιτέθηκε στην ίδια και στον 15χρονο τον περασμένο Νοέμβριο.

Η υπόθεση εκδικάζεται όλη αυτή την εβδομάδα, βλέπει όμως το φως της δημοσιότητας τώρα γιατί έπρεπε ο δικαστής να άρει τους σχετικούς περιορισμούς μετά την ολοκλήρωσης της παροχής αποδείξεων από τον έφηβο, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Τι προκλήθηκε από τον ξυλοδαρμό του Robson

O Robson πιθανόν να τη χτύπησε και να την κλώτσησε, προκαλώντας της εγκεφαλικές βλάβες, έκοψε τα μαλλιά της, έκοψε τα ρούχα της, σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο. Τα τραύματα στα μάτια και οι μελανιές στον λαιμό της έδειξαν ότι μπορεί να τη στραγγάλισε.

Ο Robson επιτέθηκε και στο αγόρι με ψαλίδι και μπαλτά, έριξε και στους δύο αμμωνία και έκλεψε τα κινητά τους. Αργότερα ανανέωσε τα social media της, παριστάνοντας ότι ήταν εκείνη, την ώρα που οι αστυνομικοί τον αναζητούσαν.

Ο πρώην μαχητής MMA αρνείται ότι δολοφόνησε την πρώην αξιωματικό φυλακής – με την οποία διατηρούσε κρυφή σχέση ενώ βρισκόταν πίσω από τα σίδερα – ότι την εκβίασε και ότι προσπάθησε να δολοφονήσει το αγόρι.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι το αγόρι επιτέθηκε στη γυναίκα, κάτι που ο έφηβος αρνήθηκε. Ο Robson και η Kayll ζούσαν μαζί αλλά χώρισαν εβδομάδες πριν από το έγκλημα. Ο άντρας ανακάλυψε στη συνέχεια ότι είχε μπει σε σχέση με τον 15χρονο, στον οποίο έγραφε στο μηνύματα ότι τον αγαπούσε.

«Ήξερε πράγματα για εκείνη που δεν ήθελε να γίνουν γνωστά. Εμπιστεύτηκε σε φίλη ότι την εκβίαζε για 35.000 λίρες και ότι ο πρώην της θα την κατέστρεφε και θα έλεγε τα πάντα στο σχολείο της», σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share