Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2023

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Δύσκολη η κατάσταση της υγείας του (βιντεο)

Δεν φαίνεται και πολύ καλά

27 Φεβρουαρίου 2021 13:29
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Δύσκολη η κατάσταση της υγείας του (βιντεο)

Ερντογάν: Το τελευταίο καιρό όλο και περισσότερες επιθέσεις γίνονται από την Τουρκία και τον Ερντογάν στην Ελλάδα όμως από ότι φαίνεται ο πρώτος αντιμετωπίζει κάποια σοβαρά προβλήματα.

Σημειώνεται ότι ήρθε στο φως μία σοκαριστική προφητεία που αναφέρει ότι θα σκοτώσουν τον Ερντογάν όταν έρθει η ώρα.

Συγκεκριμένα σε πρόσφατη δημόσια εμφάνιση του ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν φαίνεται να μην είναι αρκετά καλά όπως καταγράφηκε το σκηνικό σε βίντεο.

Ερντογάν: Ποια είναι η κατάσταση του

Ειδικότερα αναστάτωση έχει προκληθεί στην Τουρκία, αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, αμέσως μετά την ομιλία του σε συνέδριο στην Κωνσταντινούπολη, ο πρόεδρος της Τουρκίας αποχώρησε υποβασταζόμενος, καθώς αντιμετώπιζε δυσκολίες ακόμη και στο περπάτημα.

Δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Ερντογάν αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, τα οποία οφείλονται και στο βεβαρημένο πρόγραμμά του.

Παράλληλα, ο γνωστός αναλυτής του American Enterprise Institute (AEI) και ειδικός σε θέματα Τουρκίας, Μάικλ Ρούμπιν, δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter ένα κείμενο με τίτλο «Πού θα θαφτεί ο Ερντογάν;».

«Τσεσμέ»: Αποχώρησε πρόωρα από το Κεντρικό Αιγαίο

Αποχώρησε το πρωί από την περιοχή της παράνομης τουρκικής NAVTEX, στο κεντρικό Αιγαίο, το υδρογραφικό σκάφος «Τσεσμέ» - και σύμφωνα με πληροφορίες κατευθύνεται προς την Σμύρνη, ενώ είναι άγνωστο αν θα επιστρέψει στην περιοχή.

Εν τω μεταξύ, η τουρκική πλευρά εξέδωσε νέα NAVTEX, με την οποία δεσμεύει θαλάσσια περιοχή μεταξύ Λήμνου, Σκύρου και Λέσβου. Σημειώνεται ότι η πρώτη NAVTEX, που χρησιμοποίησε το «Τσεσμέ» για έρευνες νοτίως της Λήμνου, εξέπνεε στις 2 Μαρτίου.

Ενδεχομένως, η αποχώρηση του «Τσεσμέ» σχετίζεται με την μεγάλη τουρκική άσκηση με την ονομασία «Γαλάζια Πατρίδα» από τις 25 Φεβρουαρίου μέχρι τις 7 Μαρτίου σε Αιγαίο και Μεσόγειο. Όπως έχει ανακοινωθεί από την Άγκυρα, 87 πλοία του τουρκικού πολεμικού ναυτικού και της ακτοφυλακής, 27 αεροσκάφη, 12 ελικόπτερα, F-16, F-4, αλλά και αποβατικές δυνάμεις θα συμμετέχουν σε αυτήν.

Αποχώρησε το

Ο Χουλουσί Ακάρ είχε κατηγορήσει την Ελλάδα για "παρενόχληση" στο "Τσεσμέ"

Όπως είναι γνωστό, την Τρίτη ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Χολουσί Ακάρ, είχε κατηγορήσει την Ελλάδα ότι «παρενόχλησε» το «Τσεσμέ» - κάτι που διέψευσε κατηγορηματικά το ΓΕΕΘΑ. Άγνωστες παραμένουν οι προθέσεις της Άγκυρας σε σχέση με την επανάληψη των διερευνητικών επαφών - καθώς όλο το προηγούμενο διάστημα η τουρκική πλευρά επιχείρησε να καταστήσει την Ελλάδα υπεύθυνη για την επιστροφή της έντασης στο Αιγαίο.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share