Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βρέθηκε έμβρυο σε σακούλα πρόχειρα θαμμένο σε νεκροταφείο

Θρίλερ στην Μεγαλόνησο!

3 Φεβρουαρίου 2021 10:56
Βρέθηκε έμβρυο σε σακούλα πρόχειρα θαμμένο σε νεκροταφείο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κύπρος: Εμβρυο τοποθετημένο σε σακούλα εντοπίστηκε, το απόγευμα της Τρίτης (02/02), πρόχειρα θαμμένο στο κοιμητήριο Παραλιμνίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 4 το απόγευμα, πολίτης εντόπισε σε σακούλα ένα έμβρυο να είναι θαμμένο πρόχειρα στο κοιμητήριο Παραλιμνίου.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ιατροδικαστής, ενώ μέλη της Δύναμης μετέβησαν στο Κοιμητήριο και παρέλαβαν τη σακούλα με το έμβρυο, το οποίο απεστάλη στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Η νενομισμένη νεκροτομή αναμένεται να καταδείξει τα αίτια θανάτου του εμβρύου.

Βρέθηκε έμβρυο σε σακούλα πρόχειρα θαμμένο σε νεκροταφείο

Η Αστυνομία άρχισε έρευνες και εξετάσεις, προκειμένου να εντοπιστεί ο χώρος από τον οποίο προήλθε το έμβρυο και τάφηκε πρόχειρα στο κοιμητήριο.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Οικογενειακή τραγωδία: Ανήλικος σκότωσε τους γονείς του και μετά αυτοκτόνησε

Οικογενειακή τραγωδία: Ένα τρομακτικό και απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Κύπρο, στα Κατεχόμενα, όπου ένας ανήλικος σκότωσε τους γονείς του και έπειτα έδωσε τέλος στη ζωή του. Επίσης, ένας 32χρονος πατέρας σκότωσε τις δύο κόρες του και έπειτα αυτοκτόνησε.

Το οικογενειακό έγκλημα έχει προκαλέσει μεγάλο σοκ στα Κατεχόμενα. Οπως αναφέρουν τα Μέσα, σημειώθηκε στο κατεχόμενο Λευκόνοικο και νεκρά είναι 3 άτομα της ίδιας οικογένειας.

Ένα τρομακτικό περιστατικό συνέβη στην Κύπρο όπου ένας ανήλικος δολοφόνησε την οικογένεια του.

Οικογενειακή τραγωδία: Τι αναφέρθηκε για το περιστατικό

Ειδικότερα, αυτό που επιβεβαιώνεται από λεγόμενες αστυνομικές πηγές του ψευδοκράτους είναι ότι το 14χρονο παιδί έδωσε τέρμα στη ζωή το,υ αφού προηγουμένως πυροβόλησε τη μάνα και τον πατέρα του. Από το μακελειό επέζησε 18χρονος γιος ο οποίος κατάφερε να διαφύγει.

Οι οικογενειακές διαφορές φαίνεται πως οδήγησαν στο μακελειό. Σημειώνεται πως οι κατοχικές αρχές διεξάγουν έρευνες προς διαλεύκανση της υπόθεσης που μονοπωλεί από το πρωί τον Τύπο στα Κατεχόμενα.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share