Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Ρούφα το π@@@@ μου» - 10 άνδρες βίασαν δύο 15χρονα κορίτσια

Έπιασαν τα κορίτσια από τα μαλλιά και τις ανάγκασαν να προβούν σε ερωτικές πράξεις

1 Φεβρουαρίου 2021 12:15
«Ρούφα το π@@@@ μου» - 10 άνδρες βίασαν δύο 15χρονα κορίτσια
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

10 άνδρες βίασαν δύο 15χρονα κορίτσια με ένα εξ' αυτών να είπε σε ένα από τα θύματα «ρούφα το π@@@@ μου»! Σύμφωνα με την κατάθεση του αστυνομικού Min Hu στο δικαστήριο, ο 19χρονος βίαζε επί 15 λεπτά το θύμα, όπως μας λέει το ρεπορτάζ της η The Courier-Mail.

Ο 19χρονος είναι ένας εκ των 9 που έχουν συλληφθεί για τον ομαδικό βιασμό των δύο θυμάτων σε πάρκο του Μπρισμπέιν της Αυστραλίας στις 28 Δεκεμβρίου. Επίσης, ένα 12χρονο κορίτσι έπεσε θύμα βιασμού από ομάδα εφήβων σε πάρκο στο Λίβερπουλ της βορειοδυτικής Αγγλίας.

Ο άντρας, που δεν κατονομάζουν οι αυστραλιανές αρχές, έκανε αίτηση για αναστολή της ποινής του, αλλά δεν τα κατάφερε. Αντιμετωπίζει 40 κατηγορίες.

Έπιασε το κορίτσι από τα μαλλιά και την ανάγκασε να προβεί σε ερωτικές πράξεις. Στο τέλος είπε στο θύμα «συγνώμη αν σε πονέσαμε».

Υπάρχουν αναφορές για βιντεοσκοπημένο υλικό από κείνη την τραγική βραδιά, αλλά δεν υπάρχουν για την ώρα βίντεο. Η δικηγόρος υπεράσπισης του 19χρονου, Bianca Van Heerden, λέει πως ο πελάτης της ήταν στο πάρκο εκείνο το βράδυ, αρνείται ωστόσο τις κατηγορίες.

Σύμφωνα με την κατάθεσή της, ο νεαρός συναντήθηκε στο πάρκο με τα κορίτσια και τους έδωσε αλκοόλ και κάνναβη.

Η αστυνομία του Κουίνσλαντ επιβεβαίωσε πως είναι πιθανό να γίνουν κι άλλες συλλήψεις στις επόμενες μέρες. Για την ώρα, άλλοι τρεις άντρες, ηλικίας 19-22 ετών, κατηγορούνται με 40 αδικήματα ο καθένας.

Εφιαλτικές στιγμές για 27χρονη: Άνδρας προσποιήθηκε τον ντελιβερά και την βίασε (Video)

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία 27χρονη στη Νέα Υόρκη, όταν άγνωστος που παρίστανε τον ντελιβερά τη βίασε και την παράτησε σχεδόν αναίσθητη.

Επίσης, ούτε στον χειρότερο εφιάλτη της δεν περίμενε τα όσα έζησε μια 35χρονη στην Ινδία καθώς έπεσε θύμα βιασμού από πέντε άνδρες και όταν πήγε στην αστυνομία να το καταγγείλει την βίασε αστυνομικός μέσα στο τμήμα!

Η γυναίκα, όπως περιέγραψε στην αστυνομία, άκουσε το κουδούνι να χτυπά το μεσημέρι της παραμονής Πρωτοχρονιάς και είδε κάποιον που παρίστανε τον ντελιβερά. Με το που άνοιξε την πόρτα, ο δράστης την έσφιξε στο λαιμό μέχρι που έχασε τις αισθήσεις της και έπειτα τη βίασε.

Στη συνέχεια έκλεψε την κάρτα της και έφυγε από το σπίτι ενώ η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία, φαίνεται ο ύποπτος να φορά ένα κίτρινο μπουφάν και να περιφέρεται στον δρόμο μπροστά από το σπίτι του θύματος.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας «ο δράστης έκανε το θύμα να πιστέψει ότι ήταν ντελιβεράς και είχε κάποιο δέμα προς παράδοση».

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share