Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Φρίκη: Ανήλικοι βίασαν 12χρονη σε πάρκο

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

12 Ιανουαρίου 2021 16:25
Φρίκη: Ανήλικοι βίασαν 12χρονη σε πάρκο
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Φρίκη: Ένα 12χρονο κορίτσι έπεσε θύμα βιασμού από ομάδα εφήβων σε πάρκο στο Λίβερπουλ της βορειοδυτικής Αγγλίας. Φρίκη και στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ με έναν πατέρα να βιάζει και να σκοτώνει την 2χρονη κόρη του μέσα στο φορτηγό του.

Η Αστυνομία του Λάνκασαϊρ πραγματοποιεί έρευνα για το συμβάν που έλαβε χώρα σε ένα πάρκο που θεωρείται ως «κέντρο σεξουαλικής κακοποίησης».

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Liverpool Echo», η «Αva» -δεν είναι το πραγματικό όνομα του κοριτσιού-, που διαμένει στο κέντρο φροντίδας ανηλίκων του δημοτικού συμβουλίου του Νόουσλεϊ, έχει μεγαλώσει αλλάζοντας ανάδοχες οικογένειες, καθώς όταν γεννήθηκε, οι αρμόδιες Αρχές έκριναν ότι διέτρεχε κίνδυνο από τους γονείς της.

«Η Ava, που ήταν πολύ αναστατωμένη και έκλαιγε, κατέθεσε ότι ένα κορίτσι, που δεν το γνώριζε, την οδήγησε σε μια δασώδη περιοχή, όπου τη βίασαν τρεις έφηβοι» αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Δύο κορίτσια κατηγορούνται ότι οδήγησαν τη 12χρονη στο πάρκο και αφέθηκαν ελεύθερα με εγγύηση.

Σύμφωνα μετά την Αστυνομία, τους τελευταίους μήνες έχουν καταγραφεί πολλά περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων κοριτσιών στην περιοχή.

Εφιαλτικές στιγμές για 27χρονη: Άνδρας προσποιήθηκε τον ντελιβερά και την βίασε (Video)

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία 27χρονη στη Νέα Υόρκη, όταν άγνωστος που παρίστανε τον ντελιβερά τη βίασε και την παράτησε σχεδόν αναίσθητη. Επίσης, ούτε στον χειρότερο εφιάλτη της δεν περίμενε τα όσα έζησε μια 35χρονη στην Ινδία καθώς έπεσε θύμα βιασμού από πέντε άνδρες και όταν πήγε στην αστυνομία να το καταγγείλει την βίασε αστυνομικός μέσα στο τμήμα!

Η γυναίκα, όπως περιέγραψε στην αστυνομία, άκουσε το κουδούνι να χτυπά το μεσημέρι της παραμονής Πρωτοχρονιάς και είδε κάποιον που παρίστανε τον ντελιβερά. Με το που άνοιξε την πόρτα, ο δράστης την έσφιξε στο λαιμό μέχρι που έχασε τις αισθήσεις της και έπειτα τη βίασε.

Στη συνέχεια έκλεψε την κάρτα της και έφυγε από το σπίτι ενώ η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία, φαίνεται ο ύποπτος να φορά ένα κίτρινο μπουφάν και να περιφέρεται στον δρόμο μπροστά από το σπίτι του θύματος.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας «ο δράστης έκανε το θύμα να πιστέψει ότι ήταν ντελιβεράς και είχε κάποιο δέμα προς παράδοση».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share