Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021

Σπίτι-κολαστήριο: Μητέρα τάιζε το 2χρονο και 4χρονο παιδί της με αδέσποτα σκυλιά! (Video)

Κατσαρίδες έπεφταν από το ταβάνι στο σπίτι τους - Φρικιαστικές λεπτομέρειες

28 Ιανουαρίου 2021 12:10
Σπίτι-κολαστήριο: Μητέρα τάιζε το 2χρονο και 4χρονο παιδί της με αδέσποτα σκυλιά! (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σπίτι-κολαστήριο στην Ουκρανία με μία μητέρα να ταΐζει το 2χρονο και 4χρονο παιδί της με αδέσποτα σκυλιά και τις κατσαρίδες να πέφτουν από το ταβάνι. Επίσης, σοκάρει η ιστορία μίας 28χρονης μητέρας, όπου αρνήθηκε να κάνει έκτρωση και γέννησε ένα παραμορφωμένο μωρό χωρίς μάτια!

Η παραμελημένη Masha και ο 2 ετών αδελφών της βρέθηκαν μέσα σε σωρούς από σκουπίδια και απομακρύνθηκαν από την οικία με τη βοήθεια της αστυνομίας.

Η μητέρα τους, η 30χρονη Lilia Granenko, τα τάιζε με αδέσποτα σκυλιά που έβρισκε στην περιοχή. Τα παιδιά ήταν πολύ αδύνατα και λιμοκτονούσαν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν είχαν βγει ποτέ έξω από το σπίτι. Ήταν κλειδωμένα μέσα με τη μαμά και τη γιαγιά τους.

Οι δύο γυναίκες μάζευαν σκουπίδια και τα έφερναν στο σπίτι, μετατρέποντάς το σε χωματερή. Η τουαλέτα ήταν χαλασμένη και το νερό είχε κοπεί στην οικία εξαιτίας απλήρωτων λογαριασμών.

Η μητέρα συνελήφθη έπειτα από παράπονα των γειτόνων για τις άθλιες συνθήκες μέσα στις οποίες μεγάλωναν τα παιδιά.

Έχει πέντε παιδιά από διαφορετικούς άντρες και για τα άλλα τρία έχει χάσει την επιμέλεια, το ένα ζει με τον μπαμπά του και τα άλλα δύο σε ορφανοτροφείο.

6χρονο παιδί είχε εξαφανιστεί για 20 χρόνια - Η ανατριχιαστική ομολογία της μητέρας του «παγώνει» (Video)

Ο 6χρονος Πίτερ είχε χαθεί για 20 ολόκληρα χρόνια με την εξαφάνισή του να αποτελούσε μυστήριο. Όλα αυτά τα χρόνια τα μέλη της οικογένειας, οι φίλοι, και η αστυνομία αναζητούσαν για στοιχεία, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Είκοσι χρόνια αργότερα, η μητέρα εξομολογήθηκε κάτι. Ενώ, μία μητέρα τοποθέτησε κάμερα μέσα στο δωμάτιο της κόρη της, στη συνέχεια όμως ακολούθησε ο απόλυτος τρόμος.

Ζούσε σε ένα μικρό σπίτι στη Χαβάη μαζί με τους γονείς και τα αδέλφια του. Στη συνέχεια, αποδείχθηκε ότι είχαν συμβεί φρικτά πράγματα. Το αγόρι και τα αδέρφια του τα έδερναν επανειλημμένα οι γονείς τους. Η μητέρα του αγοριού το ομολόγησε αυτό. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό.

Ο πατέρας έδερνε τα παιδιά του τόσο δυνατά που μερικές φορές είχαν σπασμένα κόκαλα. Τα βασάνιζε επίσης. Για παράδειγμα, μια φορά είχε πετάξει τον Πίτερ σε μια σακούλα απορριμμάτων και τον ανάγκασε να φάει περιττώματα. Ο παππούς του μικρού παιδιού το είχε αναφέρει αυτό στους τοπικούς δημοσιογράφους. Αλλά μια μέρα, το μικρό αγόρι εξαφανίστηκε.

Ο αδελφός του Πίτερ και οι δύο αδερφές του τον είδαν τελευταία φορά ζωντανό τον Ιούνιο του 1997. Μόνο αφού πέρασαν έξι μήνες ανέφεραν οι γονείς του ότι αγνοούταν. Η αναζήτηση για το αγόρι είχε επεκταθεί σε διάφορα νησιά της Χαβάης.

Η μητέρα και ο πατέρας είχαν εγκαταλείψει το αγόρι κάπου. Δεν ήξεραν ακριβώς που και επομένως δεν γνώριζαν τι του είχε συμβεί. Τουλάχιστον, αυτό δήλωσαν. Μετά από 20 χρόνια, η μητέρα ομολόγησε κάτι. Αποδείχθηκε ότι αυτή και ο σύζυγός της είχαν κακοποιήσει το αγόρι τόσο πολύ που τελικά πέθανε. Αλλά δήλωσε ότι αυτό δεν είχε γίνει σκόπιμα και ότι ειλικρινά δεν γνώριζε πλέον που ήταν θαμμένος ο γιος της...

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share