Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Νέο περιστατικό οπαδικής βίας στον Νέο Κόσμο- Του άπραξαν φανέλα και τσαντάκι

Τον χτύπησαν και του πήραν προσωπικά αντικείμενα

22 Σεπτεμβρίου 2023 09:49
Νέο περιστατικό οπαδικής βίας στον Νέο Κόσμο- Του άπραξαν φανέλα και τσαντάκι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέο οπαδικό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (21/9), στον Νέο Κόσμο με Θύμα έναν 26χρονο οπαδό του Παναθηναϊκού. Ο ξυλοδαρμός του νεαρού σημειώθηκε λίγο μετά τις 23:30 στην οδό Θεοκλήτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 26χρονος βρισκόταν έξω από καφέ της περιοχής, όταν μια ομάδα πέντε ατόμων τον κύκλωσε και απαίτησε από αυτόν να τους δώσει τη φανέλα με το λογότυπο του Παναθηναϊκού που φορούσε.

Ο νεαρός φέρεται να αρνήθηκε, και το αποτέλεσμα ήταν να του επιτεθούν και να τον τραυματίσουν ελαφρά, αρπάζοντάς του τελικά την μπλούζα και ένα τσαντάκι που είχε μέσα προσωπικά αντικείμενα.

Παρά τις αναζητήσεις που έγιναν από τους αστυνομικούς που ενημερώθηκαν και έσπευσαν στο σημείο, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός των δραστών, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής.

Πανζουρλισμός στην Αττική: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός, «νεκρή» η Συγγρού - Ακινητοποιημένο λεωφορείο στην Πανεπιστημίου

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι και σήμερα η κίνηση στους δρόμους της πρωτεύουσας αυτήν την ώρα, το πρωί της Παρασκευής (22/9). Επίσης χθες, Ένα χάος στους δρόμους: «Διαστημικό» μποτιλιάρισμα λόγω της απεργίας - «Τσούρμο» στις στάσεις των λεωφορείων

Αυξημένη κίνηση και στο κέντρο της Αθήνας καθώς ένα λεωφορείο έχει ακινητοποιηθεί στην αριστερή λωρίδα επί της Πανεπιστημίου με αποτέλεσμα στη λεωφόρο Συγγρού τα οχήματα να είναι ακινητοποιημένα από το ύψος της Καλλιθέας.

Δείτε live την κίνηση των οχημάτων

Στον Κηφισό μεγάλη συμφόρηση παρατηρείται στην κάθοδο από το ύψος της Μεταμόρφωσης σχεδόν μέχρι την παραλιακή, ενώ καλύτερη είναι η κατάσταση στην άνοδο.

Κίνηση συναντούν οι οδηγοί και στη Μεσογείων προς Αθήνα, στην κάθοδο της Κηφισίας ανά τμήματα, στη λεωφόρο Αθηνών προς τον Ασπρόπυργο.

Στην Αττική Οδό καθυστερήσεις καταγράφονται στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο (10'-15') από Μεταμόρφωση έως Κηφισίας,

Στον θάνατο οδηγήθηκε 67χρονος οδηγός στη Χαλκιδική όταν το αυτοκίνητό του εκτροχιάστηκε και έπεσε από γέφυρα μικρού ύψους.

Το τροχαίο συνέβη το βράδυ της Τετάρτης (20/9), στο 37ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Μουδανιών – Σιθωνίας, λίγο έξω από τη Νικήτη, στο ρεύμα προς Σιθωνία. Επίσης, Φρικτό τροχαίο στην Εύβοια: Νεκρός ο 35χρονος οδηγός - Το αυτοκίνητό του έπεσε από την γέφυρα του Βασιλικού

Τροχαίο

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου.

Τριπλό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε ψαράδικο στον Εύοσμο - Μεθυσμένος ο ένας οδηγός (video-photos)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη 1.15 τα ξημερώματα Πέμπτης (21/9), στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, στο οποίο ενεπλάκησαν τρία αυτοκίνητα.

Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, τα τρία αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα το ένα εξ αυτών να καταλήξει στη τζαμαρία ιχθυοπωλείου. Επίσης, Τρομακτικό τροχαίο στη Γλυφάδα: ΙΧ «μπούκαρε» σε παρκάκι και έπεσε σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα - Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το σημείο

Στο σημείο κλήθηκε η Τροχαία, ενώ διαπιστώθηκε ότι ο ένας από τους τρεις οδηγούς που ενεπλάκησαν στο τροχαίο οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και κατά συνέπεια βεβαιώθηκε εις βάρος του διοικητικό πρόστιμο.

Τροχαίο

Τροχαίο

Τροχαίο

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share