Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021

Θεσσαλονίκη: Πυροβολισμοί στην περιοχή του Ιπποκρατείου - Δύο τραυματίες (Video)

Συναγερμός στην περιοχή!

21 Ιανουαρίου 2021 15:47
Θεσσαλονίκη: Πυροβολισμοί στην περιοχή του Ιπποκρατείου - Δύο τραυματίες (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Πυροβολισμοί έπεσαν πριν από λίγο στην Θεσσαλονίκη κοντά στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Σύμφωνα με το thestoday.gr το συμβάν έλαβε χώρα στην συμβολή των οδών Καραμανλή με 28ης Οκτωβρίου.

Άγνωστοι φέρονται να πυροβόλησαν δύο άτομα εν ψυχρώ, και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Μάλιστα, ο ένας από τους δύο διέφυγε πεζός, ενώ ο δεύτερος με όχημα.

Παράλληλα, πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο τραυματίες ενώ βρέθηκαν κάλυκες στην πρόσοψη γειτονικού καταστήματος. Μέσα σε κατάστημα κοντά στο σημείο, εκείνη την ώρα βρίσκονταν πελάτες αλλά και υπάλληλοι. Επίσης συναγερμός είχε σημάνει πριν λίγες ημέρες στην Νέα Σμύρνη, καθώς υπήρξαν πυροβολισμοί με δύο νεκρούς και δύο τραυματίες στην Πλατεία του Αγίου Σώστη.

Συναγερμός στα Μέγαρα: "Έπεσαν" πυροβολισμοί σε καταυλισμό Ρομά

Συναγερμός στα Μέγαρα: Συναγερμός σήμανε στα Μέγαρα όπου το πρωί της Τρίτης 29 Δεκεμβρίου σημειώθηκαν πυροβολισμοί σε καταυλισμό Ρομά. Επίσης συναγερμός σήμανε και στην Ηλιούπολη όπου σημειώθηκαν πυροβολισμοί με πληροφορίες να αναφέρουν ότι ένας 30χρονος "έχασε" τη ζωή του.

Συναγερμός στα Μέγαρα: Το χρονικό του πεπεισοδίου

Συγκεκριμένα το πρωί της Τρίτης 29 Δεκεμβρίου λίγο μετά τις 11:00 το πρωί σημειώθηκαν πυροβολισμοί στον καταυλισμό Ρομά του Βλυχού, στα Μέγαρα, μεταξύ δύο οικογενειών, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για την ύπαρξη αρκετών τραυματιών.

Στα Μέγαρα σημειώθηκαν πυροβολισμοί σε καταυλισμό Ρομά το πρωί της Τρίτης.

Ειδικότερα οι ένοπλοι δράστες, μετά τα επεισόδια, εισέβαλαν σε κατοικία με σκοπό να γλιτώσουν από τους αστυνομικούς, ωστόσο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις σπεύδουν στο σημείο για τη σύλληψη των δραστών. Σημειώνεται ότι οι τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, χωρίς ακόμα να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας τους.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share