Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021

Συναγερμός στην Ηλιούπολη: Πυροβολισμοί και πληροφορίες για 30χρονο νεκρό

Του έστησαν καρτέρι θανάτου

28 Δεκεμβρίου 2020 22:02
Συναγερμός στην Ηλιούπολη: Πυροβολισμοί και πληροφορίες για 30χρονο νεκρό
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Συναγερμός σήμανε στην Ηλιούπολη, καθώς σημειώθηκαν πυροβολισμοί στην περιοχή και υπάρχουν πληροφορίες για έναν 30χρονο νεκρό.

Αυτή είναι η κατάστασή του

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άνθρωπος έχει πεθάνει από καρτέρι θανάτου χωρίς να υπάρχει περαιτέρω πληροφόρηση, με τις αστυνομικές δυνάμεις να σπεύδουν αυτή την ώρα στο σημείο όπου «έπεσαν» οι πυροβολισμοί, στην Ηλιούπολη, για να εξακριβώσουν το τι ακριβώς έχει συμβεί.

Ηλιούπολη πυροβολισμοί

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το συμβάν, με το σκηνικό της Αγίας Βαρβάρας νωρίτερα να συγκλονίζει.

Επίθεση στο Περιστέρι: Ελεύθεροι με όρους ο γιος εφοπλιστή και ο άλλος κατηγορούμενος

Εξελίξεις υπάρχουν γύρω από την επίθεση, που έγινε στο Περιστέρι, με τον γιο εφοπλιστή και τον έτερο κατηγορούμενο να μένουν ελεύθεροι με όρους από τον ανακριτή.

Ο κατηγορούμενους γιος εφοπλιστή, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός από τη συμμετοχή του σε ριάλιτι… αγάπης, αλλά και ο συγκατηγορούμενος του στις απολογίες τους φέρονται να αρνήθηκαν κατηγορηματικά την εμπλοκή τους στην επίθεση, υπογραμμίζοντας πως δεν γνωρίζουν το θύμα.

Οι κατηγορούμενοι, που αντιμετωπίζουν την κατηγορία της πρόκλησης βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, σύμφωνα με πληροφορίες, επικαλέστηκαν την κατάθεση του πρώην πυγμάχου, ο οποίος δεν αναγνώρισε στο πρόσωπο τους τους δράστες της επίθεσης σε βάρος του. Μάλιστα, ο γιος του εφοπλιστή φέρεται να εξήγησε ότι βρέθηκε στη μάντρα στο Περιστέρι, γιατί ήθελε να ανταλλάξει το όχημά του με ένα άλλο.

Μετά τις απολογίες των κατηγορουμένων ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν να τους αφήσουν ελεύθερους με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα. Επιπλέον, στον γιο του εφοπλιστή ορίστηκε εγγύηση 10.000 ευρώ ενώ ο συγκατηγορούμενος του πρέπει να καταβάλει εγγύηση 5.000 ευρώ.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share