Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Φρίκη στον Βόλο: 32χρονος φέρεται να βίασε 15χρονη με νοητική υστέρηση

Η εξομολόγηση στους γονείς και η καταγγελία «φωτιά»

21 Ιανουαρίου 2021 09:32
Φρίκη στον Βόλο: 32χρονος φέρεται να βίασε 15χρονη με νοητική υστέρηση
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Βόλου η καταγγελία βιασμού 15χρονης κοπέλας, με μερική νοητική υστέρηση, από 32χρονο, με τον οποίο γνωρίστηκαν μέσω κοινωνικών δικτύων. Επίσης, μια φρικιαστική υπόθεση εκτυλίχθηκε σε σχολή ιππασίας στο Κορωπί με πρωταγωνιστή έναν 20χρονο αλλοδαπό, ο οποίος το περασμένο Σάββατο αποπειράθηκε να βιάσει 4χρονο κοριτσάκι

Συγκεκριμένα, μια 15χρονη κοπέλα με μερική νοητική υστέρηση φέρεται να προχώρησε σε καταγγελία μαζί με τους γονείς της στον Βόλο για τον βιασμό της από 32χρονο. Τόσο η ανήλικη όσο και οι γονείς της κλήθηκαν να καταθέσουν στην Αστυνομία προχθές το βράδυ.

Η πράξη φέρεται να τελέστηκε προχθές το απόγευμα στο σπίτι του κατηγορούμενου, στον Βόλο, όπου είχε προσκληθεί η 15χρονη, έχοντας γνωριστεί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι γονείς της ανήλικης την έψαχναν για πολύ ώρα και δεν την έβρισκαν στο κινητό της. Μόλις τελικά την εντόπισαν, η ανήλικη φέρεται να τους εξομολογήθηκε όσα είχαν συμβεί.

Χθες, ο 32χρονος φερόμενος βιαστής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα υπηρεσίας Πρωτοδικών Βόλου και στον ανακριτή, όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία και θα απολογηθεί την Παρασκευή. Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η ιστοσελίδα e-thessalia.gr κατά του 32χρονου ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Από την πλευρά του, ο 32χρονος υποστηρίζει πως ότι έγινε, ενείχε συναίνεση της 15χρονης τονίζοντας ότι δεν υπήρξε ολοκληρωμένη γενετήσια πράξη. Παράλληλα, ισχυρίστηκε πως δεν είχε αντιληφθεί την μερική διανοητική υστέρηση της 15χρονης.

Υπόθεση βιασμού 14χρονης Θεσσαλονίκη: «Άρχισαν να με χουφτώνουν... Μου κατέβασε το παντελόνι και...» - Σοκάρει η περιγραφή της (Video)

Υπόθεση βιασμού 14χρονης Θεσσαλονίκη: Φρίκη έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η υπόθεση μιας 14χρονης κοπέλας, η οποία φέρεται να κακοποιήθηκε ερωτικά από επτά συμμαθητές της σε ένα εγκαταλελειμμένο κτήριο στην Περαία Θεσσαλονίκης την περασμένη εβδομάδα.

Ελεύθεροι με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα αφέθηκαν και οι επτά και τους επιβλήθηκαν αναμορφωτικοί όροι. Σύμφωνα με την κοπέλα, οι συμμαθητές της την απείλησαν και στη συνέχεια τη βίασαν. Οι επτά ανήλικοι ηλικίας από 13 έως 16 ετών συνελήφθησαν, σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και χθες οδηγήθηκαν στον ανακριτή.

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Σοκάρει η περιγραφή της 14χρονης

Η 14χρονη μαθήτρια περιέγραψε στην κατάθεσή της όσα συνέβησαν την περασμένη Πέμπτη στο εγκαταλελειμμένο κτήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα είπε: «Ανέβηκα στον πρώτο όροφο του κτιρίου. Άρχισαν να μου κάνουν χυδαίες ερωτήσεις. Ξεκίνησαν να με χουφτώνουν όλοι και να με χτυπάνε στο πρόσωπο. Μετά μου έκλειναν τα μάτια ένας - ένας και με χτυπούσαν στο πρόσωπο».

«Τους είπα να σταματήσουν και ότι δε μου άρεσε αυτό που έκαναν αλλά ένας από αυτούς είπε ''μην την πιστεύετε, γουστάρει''. Συνέχιζα να κάθομαι στον καναπέ, τα αγόρια ήταν τριγύρω μου κι άρχισαν να με χουφτώνουν και κάτω από τα ρούχα μου και στο στήθος μου χωρίς τη θέληση μου. Εγώ τους έλεγα να σταματήσουν γιατί είχα κουραστεί κι αρκετές φορές προσπάθησα να φύγω, αλλά αυτοί με πετούσαν στον καναπέ και συνέχιζαν» είπε.

Στη συνέχεια ο ένας προέβη σε άσεμνες πράξεις και η 14χρονη έβαλε τις φωνές. Τότε, κάποια κορίτσια που ήταν κοντά, πλησίασαν να δουν τι συμβαίνει όμως οι ανήλικοι τις έδιωξαν. Το μαρτύριο της κοπέλας συνεχίστηκε όσο εκείνη προσπαθούσε να καλύψει το σώμα της. Μάλιστα φέρονται να την εκβίαζαν πως αν δεν κάνει όσα θέλουν, δε θα την αφήσουν να φύγει.

Κάποιοι από τους ανήλικους έφυγαν, με την 14χρονη να παραμένει στον χώρο με όσους παρέμειναν μέσα σε αυτόν. «Μετά βγήκαν όλοι από το δωμάτιο κι εμένα με άφησαν με τον..... . Πήγα να ανοίξω την πόρτα για να φύγω αλλά κάποιος την κρατούσε απέξω για να μη βγω. Μετά ο….(αυτός που έμεινε τελευταίος μαζί της στο δωμάτιο) έφυγε από ένα παράθυρο που ήταν ανοιχτό κι όταν κι εγώ προσπάθησα να βγω από αυτό το παράθυρο ο…(αναφέρει όνομα) με έσπρωξε και πάλι μέσα στο δωμάτιο. Στη συνέχεια ξαναμπήκαν πάλι όλοι μέσα στο δωμάτιο και συνέχιζαν ακόμα για λίγο να μου κλείνουν τα μάτια και να με χουφτώνουν. Φεύγοντας πήγα σε ένα διπλανό δωμάτιο για να πάρω τη ζακέτα μου και ήρθε ο…. και μου κατέβασε το παντελόνι, αλλά εγώ πάλι το ανέβασα» ανέφερε.

Τελικά η 14χρονη κατάφερε να φύγει από το κτίριο. Ενημέρωσε μια φίλη της για το τι συνέβη και τη συνέχεια τη μητέρα της, με αποτέλεσμα να καταγγελθεί το περιστατικό στην αστυνομία.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share