Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Επτά ανήλικοι απείλησαν και βίασαν 14χρονη

Σοκ

18 Δεκεμβρίου 2020 15:36
Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Επτά ανήλικοι απείλησαν και βίασαν 14χρονη

Δεν σταματούν τα τραγικά περιστατικά στη Θεσσαλονίκη με το πιο πρόσφατο να είναι ο βιασμός μίας 14χρονης από επτά ανήλικους συμμαθητές της. Επίσης στη Θεσσαλονίκη δύο έφηβοι σκότωσαν έναν 86χρονο ώστε να του πάρουν τα χρήματα.

Συγκεκριμένα τα πράγματα φαίνεται να έχουν ξεφύγει στη Θεσσαλονίκη διότι επτά ανήλικοι συνελήφθησαν γιατί κατηγορούνται για βιασμό 14χρονης που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης 16 Δεκεμβρίου. Η 14χρονη συνοδευόμενη από την μητέρα της κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα Θερμαϊκού το περιστατικό.

Ειδικότερα η 14χρονη είχε πάει στην Περαία σε ένα εγκαταλελειμμένο ιδιωτικό σχολείο όπου εκεί βρισκόταν ένας συνομήλικός της με άλλους έξι συμμαθητές της. Η ομάδα των ανηλίκων την απείλησαν και την βίασαν. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Φρίκη στη Ρόδο: Άνδρας βίαζε ανήλικο αγόρι σε χωράφι

Μία ακόμη τρομακτική υπόθεση έλαβε τέλος στη Ρόδο όπου ένας άνδρας οδηγήθηκε στη φυλακή μετά την κατηγορία ότι βίαζε ανήλικο αγόρι σε χωράφι. Επίσης στο Πέραμα ένας άνδρας κατηγορείται για το λόγο το ότι βίαζε την ανήλικη κόρη της συντρόφου του.

Συγκεκριμένα στις αρχές Ιανουαρίου αναμένεται να δικαστεί ο 20χρονος Πακιστανός στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου όπου κατηγορείται για τον βιασμό ενός οχτάχρονου αγοριού.

Ειδικότερα η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης το καλοκαίρι του 2019, οπότε και καταγγέλθηκε στην αστυνομία της Κω, ακολούθησε η σύλληψη του 20χρονου, η άσκηση σε βάρος του ποινικών διώξεων σε βαθμό κακουργήματος και η προσωρινή φυλάκισή του (μετά την απολογία), η οποία και συνεχίζεται έως και σήμερα.

Η παραπομπή σε δίκη της υπόθεσης αυτής έγινε με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κω, σύμφωνα με το οποίο ο 20χρονος Πακιστανός κατηγορείται ότι στις 19 Ιουλίου 2019, αφού οδήγησε τον ανήλικο αλλοδαπό σε άγνωστη τοποθεσία μέσα σε χωράφι, κοντά στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης, απειλώντας τον για τη ζωή και τη σωματική του ακεραιότητα, χρησιμοποιώντας τη σωματική του δύναμη τον έριξε στο έδαφος μπρούμυτα. Εκεί τον ακινητοποίησε σφίγγοντας του τα χέρια και κλείνοντας του το στόμα και τον βίασε.

Σύμφωνα με τη πληροφορίες, σε βάρος του 20χρονου Πακιστανού ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για βιασμό και γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 χρόνια. Για αυτές τις κατηγορίες θα δώσει εξηγήσεις ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρόδου στις 12 Ιανουαρίου 2021.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share