Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Δίδυμο ληστών "ξάφριζαν" ότι κατάστημα βρισκόταν στο δρόμο τους

Συνελήφθησαν από την αστυνομία

14 Ιανουαρίου 2021 16:30
Θεσσαλονίκη: Δίδυμο ληστών

Θεσσαλονίκη: Ακόμη ένα περιστατικό με ληστείες αποκαλύφθηκε από την αστυνομία στη Θεσσαλονίκη όπου από ότι φαίνεται έκλεβαν ότι κατάστημα έβρισκαν. Επίσης πριν από λίγες μέρες στο Ίλιον πραγματοποιήθηκε μία ληστεία όπου μπήκαν σε κατάστημα και πήραν με ευκολία το χρηματοκιβώτιο.

Συγκεκριμένα οι Αρχές στη Θεσσαλονίκη προχώρησαν σε σύλληψη δύο ατόμων για πολλές κλοπές σε καταστήματα τις περιοχής.

Στη Θεσσαλονίκη συνελήφθησαν δύο άτομα για ληστείες.

Θεσσαλονίκη: Οι κλοπές που είχαν κάνει

Ειδικότερα οι συλληφθέντες στη Θεσσαλονίκη φέρονται να βαρύνονται με οκτώ διαρρήξεις. Οι δύο άνδρες, ένας 37χρονος από την Αρμενία κι ένας 42χρονος Έλληνας, συνελήφθησαν το προηγούμενο 24ωρο με την αυτόφωρη διαδικασία, όταν διέρρηξαν κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στον Άγιο Αθανάσιο.

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε η εμπλοκή τους σε ακόμη επτά κλοπές που καταγράφηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο, στις περιοχές Αμπελόκηποι, Φίλυρο και Χορτιάτη, με λεία χρήματα και άλλα αντικείμενα. Επιπλέον, ο 37χρονος κατηγορείται ότι τον τελευταίο καιρό έκλεψε καύσιμα από δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Ο σωστός, ο προβλεπόμενος, ο διαρρήκτης: Φόρεσε μασκούλα και να "μπουκάρει" και να κλέψει κατάστημα!

Σε κέντρο αισθητικής στο Ψυχικό μπήκε μέρα μεσημέρι ένας διαρρήκτης με…ευαισθησίες, καθώς στα πλάνα από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης φαίνεται πως φορά κανονικά την μάσκα του!

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο, ο άνδρας ανενόχλητος στο κλειστό κατάστημα και με απολυτή ηρεμία έψαχνε για χρήματα.

Η ταμειακή μηχανή του καταστήματος ωστόσο ήταν άδεια, με τον επίδοξο ληστή να φεύγει τελικά με άδεια χέρια.

Το μεγάλο του λάθος ήταν ότι δεν φορούσε γάντια κι έτσι άφησε τα δακτυλικά του αποτυπώματα, ωστόσο το μόνο βέβαιο είναι ότι… πριν και μετά την διάρρηξη δεν κινδύνευσε με πρόστιμο 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας

Δείτε τις εικόνες από το Ψυχικό

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share