Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ίλιον: Εισέβαλαν σε κλειστό κατάστημα και "βούτηξαν" το χρηματοκιβώτιο (video)

Απίστευτο περιστατικό

7 Ιανουαρίου 2021 20:50
Ίλιον: Εισέβαλαν σε κλειστό κατάστημα και

Ίλιον: Με τα καταστήματα να παραμένουν κλειστά λόγω των αυστηρών μέτρων του lockdown κατά του κορωνοϊού, αυτά έχουν καταφέρει να γίνουν μεγάλος στόχος στα μάτια των ληστών που δεν χάνουν την ευκαιρία να εισβάλουν σε αυτά. Επίσης πριν λίγες μέρες άγνωστοι εισέβαλαν μέσα σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων.

Συγκεκριμένα στο Ίλιον σημειώθηκε μεγάλη ληστεία σε ένα κλειστό κατάστημα όπου κάποιοι άγνωστοι εισέβαλαν σε αυτό και "βούτηξαν" το χρηματοκιβώτιο.

Συναγερμός σήμανε στο Ίλιον σε ένα κλειστό κατάστημα.

Ίλιον: Το βίντεο ντοκουμέντο της ληστείας

Ειδικότερα ένα βίντεο ντοκουμέντο έρχεται στο φως από εισβολή ληστών με κουκούλες σε εταιρία στην Δυτική Αττική και συγκεκριμένα στο Ίλιον. Στα πλάνα που εξασφάλισε η εκπομπή Live News διακρίνονται οι τέσσερις ληστές να φεύγουν από την εταιρία έχοντας πάρει μαζί τους το χρηματοκιβώτιο την ώρα μάλιστα που χτυπάει και ο συναγερμός.

Οι ληστές φαίνεται πως ήξεραν τα κατατόπια, καθώς πήγαν κατευθείαν στον κάτω όροφο εκεί που η επιχείρηση έκρυβε τα χρήματα. Όπως φαίνεται στο βίντεο ελέγχουν τον χώρο αν υπάρχει κάποιος σεκιούριτι και μέσα σε λίγα λεπτά με τη βοήθεια ενός λοστού καταφέρνουν να πάρουν το χρηματοκιβώτιο και να διαφύγουν ανενόχλητοι με ένα τζιπ παρά το lockdown.

Δείτε το βίντεο:

Συναγερμός στην Κηφισιά: Ηλικιωμένο ζευγάρι έζησε το απόλυτο θρίλερ όταν ληστές εισέβαλαν στο σπίτι τους

Συναγερμός στην Κηφισιά: Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι έζησε τρομακτικές ώρες όταν ληστές διέρρηξαν το σπίτι τους ενώ βρίσκονταν ήδη μέσα όπου ήταν το δεύτερο που είχαν μπει σε μία μέρα για να το ληστέψουν. Επίσης πριν λίγες μέρες στη Χαλκίδα ένας ληστής απείλησε με μαχαίρι μία γυναίκα όπου και της απέσπασε μεγάλο χρηματικό ποσό.

Συναγερμός στην Κηφισιά: Το χρονικό της ληστείας

Συγκεκριμένα το πρωί της Δευτέρας 28 Δεκεμβρίου έγινε μία δεύτερη ληστεία σε σπίτι στα βόρεια προάστια, μέσα σε λίγες ώρες, στην Κηφισιά, όπου ένα ηλικιωμένο ζευγάρι ήταν ο στόχος πιθανότατα της ίδιας συμμορίας.

Ειδικότερα τρεις άγνωστοι εισέβαλαν, στις 11:30, στο σπίτι όπου διαμένουν ένας 90χρονος με την 85χρονη σύζυγο του, οι οποίοι εκείνη την ώρα βρίσκονταν στην αυλή, τους ακινητοποίησαν και τους οδήγησαν μέσα, ζητώντας τους ό,τι πολύτιμο είχαν. Τελικά, και αφού ερεύνησαν όλο το σπίτι, άρπαξαν κοσμήματα αξίας περίπου 10.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Το πρωί της Δευτέρας 28 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε μία ακόμη ληστεία.

Η πρώτη ληστεία

Λίγες ώρες νωρίτερα, γύρω στις 4:00 της Δευτέρας 28ης Δεκεμβρίου, πάλι τρεις δράστες εισέβαλαν σε σπίτι στην Αγία Παρασκευή, ακινητοποίησαν τους διαμένοντες εκεί και άρπαξαν ένα μικρό χρηματοκιβώτιο με κοσμήματα και άλλα αντικείμενα.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι πρόκειται για τα ίδια άτομα και διενεργούν έρευνες, συλλέγοντας μαρτυρίες και υλικό από κάμερες και στις δύο περιοχές, με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share