Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σπαραγμός κι οδύνη: Το τελευταίο αντίο σε μάνα και κόρη που χάθηκαν σε τροχαίο στη Κρήτη

Τραγική φιγούρα ο πατέρας και σύζυγος!

13 Ιανουαρίου 2021 11:01
Σπαραγμός κι οδύνη: Το τελευταίο αντίο σε μάνα και κόρη που χάθηκαν σε τροχαίο στη Κρήτη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης θα πουν σήμερα Τετάρτη 13 Ιανουαρίου το τελευταίο αντίο στην αδικοχαμένη 37χρονη μητέρα Όλγα Φραγκιαδάκη και στην 3χρονη κόρη της Στέλλα Τζαγκαράκη, όπου έχασαν την ζωή τους μετά από σύγκρουση του οχήματός τους με ένα φορτηγάκι, λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Τρίτης στη διασταύρωση Φανερωμένης προς την Γαλιά.

Η νεκρώσιμος Ακολουθία θα ψαλλεί στις 4:30 μ.μ το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Ραφαήλ στις Μοίρες.

Οι σοροί θα βρίσκονται στην οικία στις 2 μ.μ.

Η είδηση του θανάτου μητέρας και κόρης έχει συγκλονίσει όχι μόνο την Μεσαρά αλλά ολόκληρη την Κρήτη.

Το apopsilive.gr και η Εφημερίδα “Άποψη του Νότου” εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια.

Σπαραγμός κι οδύνη: Το τελευταίο αντίο σε μάνα και κόρη που χάθηκαν σε τροχαίο στη Κρήτη

Αυτές είναι η μάνα και κόρη που σκοτώθηκαν στο τροχαίο στη Κρήτη (photos+video)

Συντετριμμένος ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης μίλησε για το τροχαίο δυστύχημα που έλαβε χώρα χτες (12/01) το απόγευμα στη Μεσαρά και συγκεκριμένα στις Μοίρες!

Τις συγκλονιστικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν, μετά το τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε το απόγευμα στη Μεσαρά, περιέγραψε συντετριμμένος ο Δήμαρχος Φαιστού, κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης στην ΚΡΗΤΗ TV και λίγη ώρα μετά το συμβάν, που «πάγωσε» κυριολεκτικά την τοπική κοινωνία και όχι μόνο.

Ειδικότερα, για το τραγικό συμβάν, που έλαβε χώρα στις Μοίρες και πιο συγκεκριμένα στη διασταύρωση Φανερωμένης προς την Γαλιά, με την 38χρονη οδηγό Όλγα Φραγκιαδάκη και την κόρη της μόλις δύο ετών, να χάνουν τη ζωή τους μετά από σύγκρουση του οχήματός της με ένα φορτηγάκι ελαιουργείου, μίλησε ο δήμαρχος.

«Το χειρότερο που μπορεί να ζήσει κανείς είναι ο ίδιος ο πατέρας ο οποίος μένει δίπλα, μένει μαζί με την κόρη του, να ακούσει και να αισθανθεί το ατύχημα και να σπεύσει ο ίδιος για να απεγκλωβίσει τα παιδιά του», αποκάλυψε ο κ. Νικολιδάκης με «σπασμένη» φωνή.

Αυτές είναι η μάνα και κόρη που σκοτώθηκαν στο τροχαίο στη Κρήτη

Επεσήμανε ότι και οι δρόμοι θέλουν μία καλύτερη συντήρηση. Όπως είπε: «Παρεμβάσεις έχουν γίνει κατά καιρούς στον συγκεκριμένο δρόμο, έχουμε μιλήσει και με τον περιφερειάρχη, υπάρχουν δρόμοι που θέλουν μία καλύτερη συντήρηση, ωστόσο και εμείς οι οδηγοί πρέπει να είμαστε παραπάνω προσεκτικοί».

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη γυναίκα ήταν μητέρα δύο παιδιών και ήταν εν ενεργεία αστυνομικός, υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα του Πύργου και ήταν παντρεμένη με ένστολο, ο οποίος είναι με απόσπαση σε άλλο νησί.

Διευκρινίζεται ότι στο άλλο όχημα επέβαιναν δύο αλλοδαποί, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Τα αίτια που προκάλεσαν το τραγικό δυστύχημα, μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστα, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει υλικό από κάμερα, το οποίο είναι στα χέρια της αστυνομίας και το οποίο θα «δείξει» κάτω από ποιες συνθήκες συγκρούστηκαν τα δύο οχήματα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share