Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρές σε τροχαίο 36χρονη μητέρα και η 2χρονη κορούλα της

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες

12 Ιανουαρίου 2021 19:07
Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρές σε τροχαίο 36χρονη μητέρα και η 2χρονη κορούλα της
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στην Κρήτη, καθώς νεκρές βρέθηκαν σε τροχαίο μια 36χρονη μητέρα και η 2χρονη κορούλα της στην περιοχή των Μοιρών, στη διασταύρωση Φανερωμένης-Γαλιάς.

Τραγωδία στην Κρήτη: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από το τροχαίο

Πηγές αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 36χρονη συγκρούστηκε με άλλο όχημα, στο οποίο επέβαιναν επίσης δύο άτομα, ενώ κυκλοφόρησε και η είδηση για ατύχημα γιου πρώην πρωθυπουργού στο νησί.

τροχαίο στην Κρήτη

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δύο ασθενοφόρα του ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο επιβαίνοντες είχαν ήδη μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας από διερχόμενους οδηγούς.

Ξεσπά η μάνα της 19χρονης Γιάννας για τον «δολοφόνο» του παιδιού της: «Εσύ κύριε σκότωσες το βλαστάρι μου»

Οι αστυνομικές αρχές ακόμα αναζητούν τον άνθρωπο που σύμφωνα με τον φίλο της 19χρονης Γιάννας ο οποίος την συνόδευε, γκάζωσε τη μηχανή του στο κόκκινο φανάρι της Βουλιαγμένης και παρέσυρε το νεαρό κορίτσι.

Η Γιάννα άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο πριν ακόμα προλάβει να ζήσει τα όνειρά της. Ο οδηγός της μηχανής εξαφανίστηκε χωρίς ίχνος τύψεων και ανθρωπιάς και εγκατέλειψε αιμόφυρτη την νεαρή Γιάννα η οποία χθες θα γιόρταζε την ονομαστική της εορτή μαζί με τους αγαπημένους της.

Με ένα σπαρακτικό μήνυμα, η μητέρα της 19χρονης που έχασε ξαφνικά μέσα από την αγκαλιά της το αγγελούδι της, παλεύει με αναπάντητα γιατί. Η ίδια απευθύνθηκε μέσω της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», στον άνθρωπο που χτύπησε και εγκατέλειψε την Ιωάννα στην ασφαλτο στις 24 Νοεμβρίου 2020:

Ξεσπά η μάνα της 19χρονης Γιάννας για τον «δολοφόνο» του παιδιού της

«Σήμερα αυτό το αγγελούδι έχει τη γιορτή του.. Για σένα κόρη μου αποφάσισαν οι άλλοι, αυτοί που σου κόψανε τα φτερά σου… Σου κόψανε τα όνειρά σου… σου κόψανε την καρδιά σου… Εσείς κύριε που μας κάνατε αυτό το “δώρο”, δεν ξέρω αν έχετε μητέρα, αν έχετε παιδιά… Θα μπορούσες να ρωτήσει τη μητέρα σου ή τη σύζυγό σου πόσο πονάει μία ΜΗΤΕΡΑ που φέρνει στη ζωή ένα πλάσμα. Τι θυσίες κάνει για να μεγαλώσει τα παιδιά της… Εσύ κύριε στις 24.11.2020 και ώρα 6.30 το απόγευμα σκότωσες το βλαστάρι μου… Μόλις 19 χρονών… Δεν ξέρω ποιος φταίει… εσείς ή το ΠΑΙΔΙ μου… Σήμερα το παιδί μου έχει 47 ημέρες που δεν το έχω κοντά μου. Σκοτώσατε μία μάνα χωρίς να φταίει. Έναν πατέρα και δύο αδέρφια που ζητάνε την αδερφή τους. Δεν ξέρω κύριε αν μπορείτε να κοιμάστε τα βράδια. Δεν ξέρω αν αναρωτηθήκατε τι έκανε στο τραπέζι της πρωτοχρονιάς η οικογένεια του κοριτσιού που εσείς σκοτώσατε… Δεν ξέρω αν ρωτάς τον εαυτό σου τί κάνει αυτή η ΜΑΝΑ» αναφέρει η χαροκαμένη μάνα και συνεχίζει:

Ξεσπά η μάνα της 19χρονης Γιάννας για τον «δολοφόνο» του παιδιού της

«Κύριε είναι τιμή μου και καμάρι μου που μεγάλωσα τρία παιδιά ελληνόπουλα. Σήμερα έχω μόνο δύο. Είναι τιμή μου και καμάρι μου που είμαι ΜΑΝΑ από την Αλβανία. Για μένα όλες οι μανάδες του κόσμου δεν έχουν εθνικότητες, ούτε καταγωγή. Έχουν μόνο ένα όμορφο όνομα που λέγεται ΜΗΤΕΡΑ. Τα παιδιά μου κύριε, είναι ΕΛΛΗΝΕΣ όπως και εσείς. Δεν κατηγορώ κανέναν, αλλά αυτό είναι ένα παράπονο γιατί πονάω. Μέχρι να μάθω την αλήθεια δεν κατηγορώ κανέναν. Ευχαριστώ όλους τους Έλληνες της Ελλάδας και του εξωτερικού για τα μηνύματα αγάπης. Ευχαριστώ και τους συμπατριώτες μου… Εύχομαι καμία ΜΑΝΑ να μην πονάει για τα παιδιά της.. Καμία ΜΑΝΑ του κόσμου».

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται ενώ γίνεται έκκληση σε όποιον είδε κάτι εκείνη την ημέρα να καταθέσει και να βοηθήσει στο να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον άδικο χαμό του νεαρού κοριτσιού.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share