Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τροχαίο ατύχημα για τον γιο του Γιώργου Παπανδρέου στην Κρήτη

Ποια η κατάσταση της υγείας του

10 Ιανουαρίου 2021 22:07
Τροχαίο ατύχημα για τον γιο του Γιώργου Παπανδρέου στην Κρήτη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τροχαίο ατύχημα για τον γιο του Γιώργου Παπανδρέου στην Κρήτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ανδρέας Παπανδρέου, που τα τελευταία χρόνια ζει στη Μεγαλόνησο, ενεπλάκη το απόγευμα της Κυριακής σε ατύχημα όταν το όχημα το οποίο οδηγούσε, κάτω από άγνωστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Τροχαίο ατύχημα για τον γιο του Γιώργου Παπανδρέου

Ο 38χρονος ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, μόνος του στο αυτοκίνητο και το τροχαίο σημειώθηκε στη θέση Σταλίδα ανάμεσα στα Μάλλια και τη Χερσόνησο. Ο Ανδρέας Παπανδρέου τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι και για προληπτικούς λόγους μετεφέρθη με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ενώ, σε ένα ατύχημα είχε και ο ίδιος πριν ένα χρόνο περίπου!

«Βαρύ» πένθος για τον Γιώργο Παπανδρέου

«Βαρύ» είναι το πένθος για τον Γιώργο Παπανδρέου, όπως και για το ΠΑΣΟΚ, με τον άλλοτε πρωθυπουργό να χάνει ένα ακόμη στέλεχος της οικογένειάς του, με τον ίδιο μάλιστα πρόσφατα να έχει υποστεί ατύχημα.

Συγκεκριμένα, έφυγε από τη ζωή στα 92 του χρόνια ο θείος του, Γεώργιος, ο οποίος ήταν γιος του «Γέρου της Δημοκρατίας» και ετεροθαλής αδελφός του Ανδρέα.

Ο ίδιος ήταν γιος του Γεωργίου και της Κυβέλης, έχοντας γεννηθεί το 1928. Σπούδασε στο Παρίσι και ασχολήθηκε και με τη φωτογραφία, ενώ οι σχέσεις με την οικογένεια δεν ήταν ιδανικές, καθώς τα τελευταία του χρόνια βρέθηκε σε γηροκομείο.

«Βαρύ» πένθος για τον Γιώργο Παπανδρέου

Σε συνέντευξή που είχε δώσει στο παρελθόν στην εφημερίδα «Espresso», μάλιστα, είχε πει για τον εγκλεισμό του σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων, ότι τον παγίδευσαν λέγοντάς του ότι τον μετέφεραν εκεί για απλές εξετάσεις και διαμαρτυρόταν έντονα που τον έβγαλαν άδικα -όπως έλεγε- από το σπίτι όπου έμενε τόσα χρόνια για να… πεθάνει μόνος και έρημος σε ένα δωμάτιο οίκου ευγηρίας.

Με αυτό τον τρόπο, ακόμη ένας συγγενής του Γιώργου Παπανδρέου πεθαίνει, μετά τον παππού και τον πατέρα του, με την οικογένεια να βυθίζεται στη θλίψη.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share