Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021

Σοκ στον Σκλαβενίτη: «Πάγωσαν» όλοι με ατύχημα σε σούπερ μάρκετ!

Τι συνέβη;

12 Ιανουαρίου 2021 18:45
Σοκ στον Σκλαβενίτη: «Πάγωσαν» όλοι με ατύχημα σε σούπερ μάρκετ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ επικράτησε στον Σκλαβενίτη, με πελάτες και εργαζόμενους να «παγώνουν» με ατύχημα, που έγινε σε σούπερ μάρκετ της γνωστής αλυσίδας, αν και ευτυχώς τραυματισμοί δεν υπήρξαν.

Συγκεκριμένα, η σφοδρή κακοκαιρία στην Κοζάνη έφερε την πτώση ενός δέντρου, που βρισκόταν σε εξωτερικό χώρο του σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη, στην περιοχή του γηπέδου της Κοζάνης, τη στιγμή που κυκλοφορεί μια είδηση «σεισμός» για τα σούπερ μάρκετ.

Σκλαβενίτης: Αυτά συνέβησαν στο ατύχημα της Κοζάνης

Όπως ενημερώνει το kozan.gr, ευτυχώς περαιτέρω προβλήματα δεν υπήρξαν από το συγκεκριμένο γεγονός, καθώς δεν αναφέρονται υλικές ζημιές, ούτε φυσικά και τραυματισμοί.

Σκλαβενίτης πτώση δέντρου

"Μπαμ" στην αγορά: Αλλάζει χέρια ο Σκλαβενίτης;

Γιατί κυκλοφορεί η είδηση, ότι αλλάζει χέρια ο Σκλαβενίτης; Ποια είναι ο "CVC" πού "χτυπά" τη γνωστή αλυσίδα; Όλα αυτά αναφέρονται στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Αξία".

Ειδικότερα, στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Αξία", αναφέρεται ότι βρίσκεται "προ των πυλών το μεγάλο μπαμ στην αγορά". Ποια είναι η CVC;

Σκλαβενίτης: Ποια είναι η CVC;

Το αμερικανικό fund CVC Capital είναι ένα από τα μεγαλύτερα fund στον κόσμο Διαχειρίζεται κεφάλαια ύψους 80 δισ. δολαρίων και κατέθεσε προσφορά για την εξαγορά ενός από τους ισχυρότερους ομίλους τροφίμων στην Ελλάδα σε επίπεδο σημάτων και ιστορίας, της Vivartia ενώ σήμερα αναμένεται να καταθέσει προσφορά και για την Εθνική Ασφαλιστική.

H Vivartia έχει κάτω από την ομπρέλα της αναγνωρίσιμα σήματα και εταιρείες όπως οι ΔΕΛΤΑ, Goody’s, Everest, Μπάμπα Στάθης, Χρυσή Ζύμη, Flocafe κ.α. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι όροι της προσφοράς, πληροφορίες, όμως, αναφέρουν ότι δεν περιλαμβάνει κάποιο κούρεμα για τα τραπεζικά δάνεια της Vivartia,που ανέρχονται σε 425 εκατ. ευρώ.

Το 2019 ο όμιλος τροφίμων πραγματοποίησε πωλήσεις 622 εκατ ευρώ από 606 εκατ, το 2018 και ebitda 68,7 εκατ. από 59,1 εκατ. ευρώ. Η νέα πρόταση των Αμερικανών, οι οποίοι είναι και οι μόνοι, που ενδιαφέρονται να εξαγοράσουν το 80% του ασφαλιστικού βραχίονα της ΕΤΕ, αναμένεται να κατατεθεί μετά και την ανάγνωση του επικαιροποιημένου business plan.

Η CVC Capital Partners με επικεφαλής τους Donald MacKenzie, Steve Koltes και Rolly Van Rappard είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείας διαχειρίσεως κεφαλαίων (private equity) στον κόσμο. Η CVC απέκτησε, νωρίτερα φέτος, σημαντικό μειοψηφικό μερίδιο στην Skroutz ενώ εξαγόρασε από την τουρκική D-Marin του ομίλου Dogus τις μαρίνες Φλοίσβου, Ζέας, Λευκάδας και Γουνιών Κέρκυρας.

Δείτε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Αξία":

πρωτοσέλιδο για Σκλαβενίτη

 

Ροή ειδήσεων

Share