Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Εύβοια: Έπεσε για τον σταυρό και κατέληξε στο νοσοκομείο

Απίστευτο περιστατικό

6 Ιανουαρίου 2021 13:04
Εύβοια: Έπεσε για τον σταυρό και κατέληξε στο νοσοκομείο

Εύβοια: Ένα τρομακτικό περιστατικό συνέβη στην Εύβοια όπου ορισμένοι νέοι αποφάσισαν να ρίξουν μόνοι τους το σταυρό όπου είχε άσχημη κατάληξη. Επίσης πριν από λίγες μέρες ένα παιδί κατέληξε στο νοσοκομείο αφού τραυματίστηκε σε σύγκρουση αυτοκινήτων στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα μία απόφαση νεαρής παρέας είχε άσχημη κατάληξη στην Αμάρυνθο στην Εύβοια, που αποφάσισαν να γιορτάσουν τα Θεοφάνεια χωρίς να συμβαίνει τίποτα και να ρίξουν μόνοι τους τον σταυρό.

Στην Εύβοια μία παρέα νεαρών αποφάσισε να ρίξει μόνη της το σταυρό.

Εύβοια: Το χρονικό του περιστατικού

Σύμφωνα με το eviathema.gr, ένας νεαρός πέφτοντας στην θάλασσα χτύπησε άσχημα αφού παραπάτησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στον αυχένα και να μείνει ακινητοποιημένος μέσα στο νερό.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά οι διασώστες δεν κατάφεραν να μετακινήσουν τον νεαρό μέσα από το νερό ενώ έπειτα μετάβει καΐκι στο σημείο ώστε να μεταφέρει τον νεαρό στο λιμάνι της Αμαρύνθου. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Γενικό νοσοκομείο της Χαλκίδας με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Τραγωδία στη Λάρισα: Ποδηλάτης παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και "έχασε" τη ζωή του

Τραγωδία στη Λάρισα: Ένα τρομακτικό ατύχημα έγινε στη Λάρισα όπου κατέληξε σε τραγωδία όταν ένας ποδηλάτης παρασύρθηκε από αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Επίσης στη Σκιάθο έγινε ένα τρομακτικό περιστατικό όπου ένα παιδί ανέβηκε στη ταράτσα του γείτονα του όπου και έπεσε από εκεί.

Συγκεκριμένα το μεσημέρι του Σαββάτου 2 Δεκεμβρίου στη Λάρισα έγινε ένα τροχαίο το οποίο είχε άσχημη κατάληξη όπου ένας ποδηλάτης άφησε την τελευταία του πνοή από το ατύχημα.

Ένας ποδηλάτης έχασε τη ζωή του στη Λάρισα όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο.

Τραγωδία στη Λάρισα: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 46χρονος ποδηλάτης, που κινούνταν στην περιοχή της ΔΕΥΑΛ, υπό άγνωστες συνθήκες παρασύρθηκε από αυτοκίνητο. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Δυστυχώς ο 46χρονος δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και κατέληξε.

Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται γυναίκα που έπεσε από ύψος 8 μέτρων

Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται μία κοπέλα στη Θεσσαλονίκη όπου μία κοπέλα έπεσε από το ύψος των 8 μέτρων όπου και διακομίσθηκε άμεσα στο νοσοκομείο. Επίσης στην Πάτρα ένα 8χρονο κορίτσι παλεύει για τη ζωή και χρειάζεται άμεσα βοήθεια.

Συγκεκριμένα στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης μία 22χρονη έπεσε από ύψος οκτώ μέτρων, με συνέπεια να υποστεί κατάγματα και να διακομιστεί στο Παπανικολάου.

Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται μία κοπέλα που έπεσε από ύψος 8 μέτρων.

Θεσσαλονίκη: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα το περιστατικό συνέβη δέκα λεπτά πριν από την αλλαγή του χρόνου, όταν η 22χρονη κοπέλα ανέβηκε σε υπερυψωμένο σημείο κλειστών εγκαταστάσεων καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο κενό. Οι γιατροί που την εξέτασαν διαπίστωσαν κατάγματα στα άκρα και τη λεκάνη. Οι Αρχές εξετάζουν την εκδοχή η κοπέλα να ανέβηκε στο σημείο - που διαθέτει θέα σε όλη τη Θεσσαλονίκη - για να φωτογραφηθεί.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share