Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένη ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο στην κάμερα του ΣΚΑΙ (Video)

Το video που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου

6 Ιανουαρίου 2021 12:38
Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένη ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο στην κάμερα του ΣΚΑΙ (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένη κυρία ύψωσε το μεσαίο δάχτυλό της στην κάμερα του ΣΚΑΙ, βγαίνοντας από την εκκλησία. Με τον δικό της τρόπο, αποφάσισε μία ηλικιωμένη κάπως κυρία να εκφράσει την δυσαρέσκειά της στον τρόπο που τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης χειρίστηκαν το αν θα ανοίξουν ή όχι οι εκκλησίες για τον εορτασμό των Θεοφανείων.

Η συγκεκριμένη λοιπόν είχε μεταβεί στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στην Θεσσαλονίκη, όπου η λειτουργία έγινε χωρίς πιστούς όμως στη συνέχεια πέντε πέντε έμπαιναν μέσα για να πάρουν αγιασμό και να προσκυνήσουν.

Η κάμερα του ΣΚΑΙ λοιπόν βρισκόταν στην έξοδο και μόλις η ηλικιωμένη γυναίκα βγήκε από το ναό, της ύψωσε το μεσαίο της δάχτυλο. Παράλληλα ουρές είχαμε και στην Μητρόπολη Πειραιώς όπου πιστοί κοινώνησαν χωρίς μέτρα

Θεοφάνεια: Τραγικές εικόνες με ουρές πιστών έξω από τον Άγιο Δημήτριο στο Μπραχάμι

Θεοφάνεια: Απίστευτες εικόνες με ουρές πιστών για τον εορτασμό των Θεοφανείων, έξω από την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στο Μπραχάμι παρά τα μέτρα που ισχύουν για τον κορωνοϊό.

Οι πιστοί έσπευσαν έξω από την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στο Μπραχάμι προκειμένου να πάρουν τον αγιασμό μετά τη θεία λειτουργία, ωστόσο οι ουρές που δημιουργήθηκαν ήταν μεγάλες ενώ σε πολλές περιπτώσεις όσοι περίμεναν δεν τηρούσαν τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας.

Σημειώνεται ότι ο φετινός εορτασμός των Θεοφανίων διαφέρει από τα προηγούμενα χρόνια λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Έξω από την εκκλησία, όπως και σε πολλούς ναούς της χώρας βρέθηκα αστυνομικές δυνάμεις. Παράλληλα δείτε πώς θα μετακινηθούμε σήμερα - Τι ισχύει με τα μηνύματα και την απαγόρευση κυκλοφορίας.

Θεοφάνεια: Ουρές έξω από τον Άγιο Δημήτριο στο Μπραχάμι

Θεοφάνεια: Ένταση στην Θεσσαλονίκη - Δύο προσαγωγές ατόμων που έριξαν τον Σταυρό στον Θερμαϊκό

Θεοφάνεια: Ένταση σημειώθηκε πριν από λίγο στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης σύμφωνα με το thestival.gr. Άτομα που πρόσκεινται στην ομάδα «Ενωμένοι Μακεδόνες», έφτασαν στη Νέα Παραλία περίπου στις 11:00 και παρά τη σχετική απαγόρευση λόγω κορωνοϊου, προχώρησαν σε ρίψη του Σταυρού στον Θερμαϊκό Κόλπο.

Ακολούθησε επέμβαση της Ελληνικής Αστυνομίας και ένταση με τα άτομα που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο για τη ρίψη του Σταυρού. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή δύο ατόμων. Παράλληλα δείτε τι γιορτάζουμε σήμερα 06 Ιανουαρίου.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share