Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκ στα Χανιά: Θρίλερ με ανθρώπινο σκελετό που βρέθηκε σε παραλία

Τι ανακάλυψαν οι Αρχές

3 Ιανουαρίου 2021 20:31
Σοκ στα Χανιά: Θρίλερ με ανθρώπινο σκελετό που βρέθηκε σε παραλία

Σοκ στα Χανιά: Συναγερμός σήμανε στις Αρχές όταν ένας άνδρας βρήκε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά έναν ανθρώπινο σκελετό. Επίσης δείτε ποια είναι η γυναίκα που βρέθηκε το πτώμα της μέσα σε μία βαλίτσα τεμαχισμένο στα Βίλια.

Συγκεκριμένα ένας άνδρας βρέθηκε μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα στο νησάκι της ΠαλαιοΣούδας στο Μαράθι Χανίων όπου αντίκρυσε έναν ανθρώπινο σκελετό.

Ένας άνδρας βρήκε τα οστά ενός ανθρώπινου σκελετού στα Χανιά.

Σοκ στα Χανιά: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα ο άνδρας που είχε πάει βόλτα στην περιοχή είδε ξαφνικά μπροστά του ένα κρανίο και ανθρώπινα οστά και αμέσως ειδοποίησε τις αρχές. Σύμφωνα με το zarpanews.gr, η οδοντοστοιχία είναι σε πολύ καλή κατάσταση κάτι που ενδεχομένως βοηθήσει στο να διαπιστωθεί η ηλικία των οστών.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί της ασφάλειας Χανίων με σκάφος του λιμενικού προκειμένου να περισυλλέξουν τα οστά τα οποία θα αποσταλούν για περεταίρω εξετάσεις. Αυτές είναι που αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση και να διαπιστώσει σε ποιον ανήκει ο σκελετός ποια είναι η ηλικία του. Την υπόθεση ερευνά η υποδιεύθυνση ασφαλείας Χανίων.

Στα Χανιά βρήκε τα οστά ενός ανθρώπινου σκελετού ένας άνδρας.

Έγκλημα στα Βίλια: Ταυτοποιήθηκε το πτώμα της γυναίκας που βρέθηκε σε βαλίτσα

Έγκλημα στα Βίλια: Νέες εξελίξεις ήρθαν στο φως σχετικά με το πτώμα της γυναίκας που βρέθηκε σε βαλίτσα πριν από λίγες μέρες όπου και ταυτοποίηθηκε και φαίνεται ότι με σιγουριά δεν πρόκειται για την 19χρονη Αρτέμιδα μετά από εξέταση του Ιατροδικαστή.

Συγκεκριμένα το μεσημέρι της Πέμπτης 31 Δεκεμβρίου ταυτοποιήθηκε το πτώμα της γυναίκας που βρέθηκε δολοφονημένη στη βαλίτσα στα Βίλια από τον ιατροδικαστή.

Έγκλημα στα Βίλια: Ποια ήταν η άτυχη γυναίκα

Ειδικότερα πρόκειται για Κινέζα που είχε εξαφανιστεί από τον Οκτώβριο του 2020, όταν και είχε δηλωθεί η εξαφάνισή της. Το μεσημέρι της Πέμπτης, ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ιατροδικαστής δεν εντόπισε κακώσεις και επειδή το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη, η αιτία θανάτου παραμένει απροσδιόριστη.

Παρόλα αυτά, παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο θάνατος να ήταν ασφυκτικός, όμως είναι κάτι που ιατροδικαστικά, λόγω της εικόνας που παρουσίαζε το πτώμα, δεν μπορεί σε αυτή τη φάση της εξέτασης να πιστοποιηθεί και επίσημα.

Με το δεδομένο ότι μιλάμε για μια αποτρόπαιη εγκληματική ενέργεια, οι Αρχές θεωρούν σίγουρο ότι μεσολάβησε λίγη ώρα από τη στιγμή της δολοφονίας μέχρι τη στιγμή που ο δράστης ή οι δράστες τοποθέτησαν τη γυναίκα μέσα στη βαλίτσα, την έκλεισαν και την πέταξαν στο σημείο όπου εντοπίστηκε πριν από δύο ημέρες από κυνηγούς στα Βίλια.

Ταυτοποιήθηκε το πτώμα της γυναίκας που βρέθηκε σε βαλίτσα στα Βίλια.

Τι θα ακολουθήσει μετά την ταυτοποίηση του πτώματος

Αυτό που θα ακολουθήσει τώρα, είναι τοξικολογική εξέταση για να διαπιστωθεί ιατροδικαστικά εάν η κοπέλα είχε πάρει οποιαδήποτε ουσία ή και εάν της είχαν χορηγηθεί βίαια ενώ οι Αρχές είναι σύμφωνα με πληροφορίες πολύ κοντά στην επίσημη ταυτοποίησή της.

Από την πρώτη στιγμή, οι αξιωματικοί του ανθρωποκτονιών είχαν επικεντρώσει την έρευνά τους σε γυναίκες ηλικίας 30 έως 40 ετών, που είχε δηλωθεί η εξαφάνισή τους και αναζητούνταν από τους οικείους τους.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share