Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Θρίλερ στον Βόλο: Γυναίκα συνελήφθη για την εξαφάνιση της κόρης της

Απίστευτο περιστατικό

3 Ιανουαρίου 2021 17:38
Θρίλερ στον Βόλο: Γυναίκα συνελήφθη για την εξαφάνιση της κόρης της

Θρίλερ στο Βόλο: Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε στο Βόλο όπου μία γυναίκα συνελήφθη διότι κατηγορείται για την εξαφάνιση της κόρης της. Επίσης στη Θεσσαλονίκη ένας άνδρας συνελήφθη διότι οι Αρχές εντόπισαν δύο αποθήκες όπου είχε κρύψει μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα μία γυναίκα κατηγορείται για την εξαφάνιση της κόρης της διότι όταν έγινε το συμβάν αυτό δεν το ανέφερε η ίδια με αποτέλεσμα να μην γίνουν έρευνες για να την βρουν.

Μία μητέρα συνελήφθη διότι κατηγορείται για την εξαφάνιση της κόρης της.

Θρίλερ στο Βόλο: Το χρονικό της εξαφάνισης

Ειδικότερα μια 34χρονη Βουλγάρα συνελήφθη νωρίς χθες το μεσημέρι Σάββατο 2 Ιανουαρίου, για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού, διότι δεν ενημέρωσε τις Αρχές για την εξαφάνιση της κόρης της, ηλικίας 11 χρονών.

Το ανήλικο κορίτσι ξέφυγε της προσοχής της μητέρας της ανήμερα Πρωτοχρονιάς, στις 16.00 το απόγευμα και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ η μητέρα της δεν ενημέρωσε τις αρμόδιες Αρχές για την αναζήτηση του παιδιού της. Το Α.Τ. Αλμυρού, ενημερώθηκε χθες στις 12:00 το μεσημέρι και άμεσα με την συνδρομή του Π.Κ. Δρυμώνα έγιναν έρευνες στην περιοχή.

Ευτυχώς, το κοριτσάκι βρέθηκε λίγο αργότερα, μέσα σε αυλή ακατοίκητου σπιτιού καλά στην υγεία του και μεταφέρθηκε προληπτικά αρχικά στο Κ.Υ. Αλμυρού και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Βόλου, ενώ η μητέρα συνελήφθη και θα οδηγηθεί αρμοδίως. Σημειώνεται ότι το ανήλικο κορίτσι συχνά εγκαταλείπει το σπίτι του και έχει και άλλες φορές εξαφανιστεί και το ψάχνουν οι αρχές.

Θρίλερ παραμονή Πρωτοχρονιάς: 14χρονη έφυγε από το σπίτι της και εξαφανίστηκε! Δεν έχει δώσει σημάδια ζωής

Θρίλερ στην Κύπρο με την εξαφάνιση 14χρονης παραμονή Πρωτοχρονιάς!

Φωτογραφίες και τα στοιχεία 14χρονης, η οποία έφυγε από την οικία της στην Λάρνακα, δίνει στη δημοσιότητα η Κυπριακή Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

Πρόκειται για τη Ruslana Ghimpu, υπήκοος Ρουμανίας, μόνιμη κάτοικος Κύπρου, η οποία απουσιάζει από το σπίτι της από τις 12.30 το μεσημέρι χθες Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020.

14χρονη έφυγε από το σπίτι της και εξαφανίστηκε! Δεν έχει δώσει σημάδια ζωής

Η 14χρονη περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.75μ. περίπου, με καστανόξανθα μακριά μαλλιά και καφέ μάτια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας, στον τηλεφωνικό αριθμό 24-804060 ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share