Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Άνδρας έκρυβε σε αποθήκες μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών

Τι βρήκαν οι Αρχές

1 Ιανουαρίου 2021 21:27
Θεσσαλονίκη: Άνδρας έκρυβε σε αποθήκες μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών

Θεσσαλονίκη: Ακόμη μία υπόθεση κατάφερε να διαλευκάνει η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη όπου αυτή τη φορά πρόκειται για έναν άνδρα που βρέθηκαν στην κατοχή του μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών. Επίσης στη Πάτρα ένας ταξιτζής συνελήφθη διότι διακινούσε ναρκωτικά.

Συγκεκριμένα οι Αρχές ανακάλυψαν την παραμονή Πρωτοχρονιάς μετά από σύλληψη που έγινε δύο αποθήκες σε περιοχή της Θεσσαλονίκης όπου ένας 36χρονος άνδρας έκρυβε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών εκεί μέσα.

Συνελήφθη άνδρας ο οποίος είχε στην κατοχή του δύο αποθήκες με ναρκωτικά.

Θεσσαλονίκη: Η επιχείρηση της αστυνομίας

Ειδικότερα στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης κατάφεραν να εντοπίσουν το μεσημέρι της Πέμπτης 31 Δεκεμβρίου τις αποθήκες και να κατασχέσουν 255 κιλά κάνναβης, αναφέρουν πληροφορίες.

Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών – ανάλυσης δεδομένων της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του Αρχηγείου Λιμενικού ΣώματοςΕλληνικής Ακτοφυλακής και της Π.Ο.ΔΙ.Ν. του Κ.Λ. Ηγουμενίτσας, σε νομότυπο έλεγχο που διενεργήθηκε με τη συνδρομή του Αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. “ΜΠΟΜΠΕΡ”, σε ενοικιαζόμενη από 34χρονο ημεδαπό γεωργική αποθήκη, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 21 πλαστικές αεροστεγείς συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη συνολικού μικτού βάρους δεκαεπτά κιλών και εκατόν τριάντα εννέα γραμμαρίων (17.139 γρ.).

Συνελήφθη ένας άνδρας ο οποίος είχε στην κατοχή του δύο αποθήκες με ναρκωτικά.

Τι βρέθηκε μέσα στις αποθήκες

Στη συνέχεια, μετά από υπόδειξη του 34χρονου, διενεργήθηκε νομότυπος έλεγχος σε υπόγειο αποθηκευτικό χώρο πολυκατοικίας σε έτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 20 μεγάλοι σάκοι περιέχοντες κάνναβη μικτού βάρους διακοσίων εννέα κιλών και οκτακοσίων γραμμαρίων
  • ένα χαρτοκιβώτιο περιέχον κάνναβη μικτού βάρους δεκαπέντε κιλών
  • δέκα γυάλινα βάζα περιέχοντα κάνναβη μικτού βάρους δεκατριών κιλών και εκατόν τριάντα πέντε γραμμαρίων καθώς και δύο ανεμιστήρες δαπέδου, ένας ανακλαστήρας φωτός, είκοσι μέτρα σχοινί και μία ζυγαριά ακριβείας, ως μέσα μεταποίησης/επεξεργασίας και τυποποίησης κάνναβης.

Συναγερμός στον Ασπρόπυργο: Συνελήφθησαν τρία άτομα για διακίνηση ναρκωτικών

Συναγερμός στον Ασπρόπυργο: Μία ακόμη υπόθεση με ναρκωτικά κατάφεραν να εξιχνιάσουν οι Αρχές όπου αυτή την φορά ήταν στον Ασπρόπυργο με τρία άτομα να είναι οι διακινητές. Επίσης η Αστυνομία κατάφερε να εξαρθρώσει μεγάλη επιχείρηση με λαθραία τσιγάρα.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου στελέχη της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Ουσιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας προχώρησαν σε σύλληψη τριών ατόμων ηλικίας 20, 24 και 41 ετών, στη «Νέα Ζωή» Ασπρόπυργου Αττικής, οι οποίοι κατηγορούνται διακίνηση ναρκωτικών. Σημειώνεται ότι στην οικία τους βρέθηκε ηρωίνη σε μορφή βράχου.

Στον Ασπρόπυργο οι Αρχές προχώρησαν σε συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών.

Συναγερμός στον Ασπρόπυργο: Τι βρέθηκε από την έρευνα των Αρχών

Ειδικότερα μετά από νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία των τριών συλληφθέντων, με τη συνδρομή των Τμημάτων Ασφαλείας και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ Ασπροπύργου), σύμφωνα με το ΑΠΕ, εντοπίστηκαν:

  • Μία κοντόκανη μονόβολη καραμπίνα.
  • Τρεις πινακίδες κυκλοφορίας που ανήκουν σε διαφορετικά οχήματα.
  • Δύο κινητά τηλέφωνα.
  • Είκοσι τέσσερα λευκά στρογγυλά δισκία άγνωστης δραστικής ουσίας.
  • Ένα γυναικείο τσαντάκι με το χρηματικό ποσό των 255 ευρώ.
  • Ένα μεταλλικό κουτί που περιείχε ηρωίνη σε μορφή βράχου, μεικτού βάρους 53,2 γρ.
  • Μία νάιλον συσκευασία που περιείχε μία ζυγαριά ακριβείας καθώς και ηρωίνη σε μορφή βράχου μεικτού βάρους 25,2 γρ.
  • Δύο ΙΧΕ οχήματα, εκ των οποίων το ένα χωρίς να φέρει αριθμό κυκλοφορίας.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας που διενεργεί προανάκριση κατασχέθηκαν όλα τα παραπάνω ανευρεθέντα, ενώ οι ναρκωτικές ουσίες πρόκειται να αποσταλούν στο Γενικό Χημείο του Κράτους.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share