Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022

Θεσσαλονίκη: Πηδούσαν από μπαλκόνι σε μπαλκόνι για να αποφύγουν την αστυνομία

Απίστευτο περιστατικό

1 Ιανουαρίου 2021 19:00
Θεσσαλονίκη: Πηδούσαν από μπαλκόνι σε μπαλκόνι για να αποφύγουν την αστυνομία
Από Βασίλης Κατσιαούνης

Θεσσαλονίκη: Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Θεσσαλονίκη όπου θυμίζει σκηνή από ταινία διότι τρεις διαρρήκτες προσπαθούσαν να ξεφύγουν από την αστυνομία ενώ πηδούσαν από μπαλκόνι σε μπαλκόνι. Επίσης στη Λαμία συνελήφθη κοσμηματοπώλης που προσπαθούσε να παραλάβει κλοπιμαία από συνάδελφο του.

Συγκεκριμένα τρεις διαρρήκτες προσπάθησαν να αποφύγουν τους αστυνομικούς ενώ πηδούσαν από μπαλκόνι σε μπαλκόνι με αποτέλεσμα όμως να τους πιάσουν και να τους συλλάβουν.

Στη Θεσσαλονίκη τρεις διαρρήκτες προσπάθησαν να ξεφύγουν από την αστυνομία.

Θεσσαλονίκη: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα πηδώντας από μπαλκόνι σε μπαλκόνι τρεις επίδοξοι διαρρήκτες επιχείρησαν να διαφύγουν τη σύλληψή τους, όταν έγιναν αντιληπτοί και κινητοποιήθηκε η αστυνομία. Εγκλωβίστηκαν, όμως, και τελικά όποτε οι αστυνομικοί τους πέρασαν χειροπέδες.

Πρόκειται για δύο Έλληνες κι έναν αλλοδαπό, που τα ξημερώματα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς αποπειράθηκαν να διαρρήξουν διαμέρισμα στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, αφού πρώτα αναρριχήθηκαν στο μπαλκόνι του.

Τι βρέθηκε στην κατοχή τους

Στην κατοχή τους βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, ενώ από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι εις βάρος του αλλοδαπού εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις για ληστείες και κλοπές. Επιπλέον, βρέθηκαν πάνω τους χρήματα κι ένας χρυσός σταυρός, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.

Συναγερμός στον Ασπρόπυργο: Συνελήφθησαν τρία άτομα για διακίνηση ναρκωτικών

Συναγερμός στον Ασπρόπυργο: Μία ακόμη υπόθεση με ναρκωτικά κατάφεραν να εξιχνιάσουν οι Αρχές όπου αυτή την φορά ήταν στον Ασπρόπυργο με τρία άτομα να είναι οι διακινητές. Επίσης η Αστυνομία κατάφερε να εξαρθρώσει μεγάλη επιχείρηση με λαθραία τσιγάρα.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου στελέχη της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Ουσιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας προχώρησαν σε σύλληψη τριών ατόμων ηλικίας 20, 24 και 41 ετών, στη «Νέα Ζωή» Ασπρόπυργου Αττικής, οι οποίοι κατηγορούνται διακίνηση ναρκωτικών. Σημειώνεται ότι στην οικία τους βρέθηκε ηρωίνη σε μορφή βράχου.

Στον Ασπρόπυργο οι Αρχές προχώρησαν σε συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών.

Συναγερμός στον Ασπρόπυργο: Τι βρέθηκε από την έρευνα των Αρχών

Ειδικότερα μετά από νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία των τριών συλληφθέντων, με τη συνδρομή των Τμημάτων Ασφαλείας και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ Ασπροπύργου), σύμφωνα με το ΑΠΕ, εντοπίστηκαν:

  • Μία κοντόκανη μονόβολη καραμπίνα.
  • Τρεις πινακίδες κυκλοφορίας που ανήκουν σε διαφορετικά οχήματα.
  • Δύο κινητά τηλέφωνα.
  • Είκοσι τέσσερα λευκά στρογγυλά δισκία άγνωστης δραστικής ουσίας.
  • Ένα γυναικείο τσαντάκι με το χρηματικό ποσό των 255 ευρώ.
  • Ένα μεταλλικό κουτί που περιείχε ηρωίνη σε μορφή βράχου, μεικτού βάρους 53,2 γρ.
  • Μία νάιλον συσκευασία που περιείχε μία ζυγαριά ακριβείας καθώς και ηρωίνη σε μορφή βράχου μεικτού βάρους 25,2 γρ.
  • Δύο ΙΧΕ οχήματα, εκ των οποίων το ένα χωρίς να φέρει αριθμό κυκλοφορίας.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας που διενεργεί προανάκριση κατασχέθηκαν όλα τα παραπάνω ανευρεθέντα, ενώ οι ναρκωτικές ουσίες πρόκειται να αποσταλούν στο Γενικό Χημείο του Κράτους.

 

Ροή ειδήσεων

Share