Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021

Λαμία: "Μαύρη" Πρωτοχρονιά για κοσμηματοπώλη που συνελήφθη

Τι βρέθηκε στην κατοχή του

1 Ιανουαρίου 2021 14:03
Λαμία:
Από Βασίλης Κατσιαούνης

Λαμία: Η αστυνομία προχώρησε σε δύο συλλήψεις την παραμονή Πρωτοχρονιάς όπου πρόκειται για δύο κοσμηματοπώλες με τις Αρχές να προχωρούν σε έρευνες για πιθανό οργανωμένο έγκλημα. Επίσης πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στις φοιτητικές εστίες του Ζωγράφου όπου και έγιναν οκτώ συλλήψεις.

Συγκεκριμένα την παραμονή Πρωτοχρονιάς οι αστυνομικοί συνέλαβαν γνωστό κοσμηματοπώλη όπου και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Η Αστυνομία πραγματοποίησε σύλληψη δύο κοσμηματοπωλών στη Λαμία.

Λαμία: Η σύλληψη ενός ακόμη κοσμηματοπώλη αλλά και η αιτία σύλληψης του

Ειδικότερα προηγουμένως είχε συλληφθεί στο κέντρο της πόλης, ένας ακόμη κοσμηματοπώλης, ο οποίος είναι από την Αθήνα και ήρθε στη Λαμία για να παραλάβει τα κλοπιμαία από τον συνάδελφό του.

Μάλιστα ο Αθηναίος κοσμηματοπώλης επέστρεφε από περιοδεία που είχε κάνει σε Γιάννενα, Τρίκαλα και άλλες πόλεις. Η αστυνομία ακόμη δεν έχει δημοσιοποιήσει κάτι, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητο του κοσμηματοπώλη από τα Γιάννενα βρήκαν πολλά κοσμήματα, ακόμα και χρυσές λίρες.

Αυτό που ερευνούν τώρα οι αστυνομικοί είναι πως δρούσαν οι φερόμενοι κλεπταποδόχοι και εάν υπάρχει οργανωμένο κύκλωμα που διακινούσε τα κλεμμένα χρυσαφικά. Τις επόμενες ώρες αναμένονται και επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία.

Συναγερμός στον Ασπρόπυργο: Συνελήφθησαν τρία άτομα για διακίνηση ναρκωτικών

Συναγερμός στον Ασπρόπυργο: Μία ακόμη υπόθεση με ναρκωτικά κατάφεραν να εξιχνιάσουν οι Αρχές όπου αυτή την φορά ήταν στον Ασπρόπυργο με τρία άτομα να είναι οι διακινητές. Επίσης η Αστυνομία κατάφερε να εξαρθρώσει μεγάλη επιχείρηση με λαθραία τσιγάρα.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου στελέχη της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Ουσιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας προχώρησαν σε σύλληψη τριών ατόμων ηλικίας 20, 24 και 41 ετών, στη «Νέα Ζωή» Ασπρόπυργου Αττικής, οι οποίοι κατηγορούνται διακίνηση ναρκωτικών. Σημειώνεται ότι στην οικία τους βρέθηκε ηρωίνη σε μορφή βράχου.

Στον Ασπρόπυργο οι Αρχές προχώρησαν σε συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών.

Συναγερμός στον Ασπρόπυργο: Τι βρέθηκε από την έρευνα των Αρχών

Ειδικότερα μετά από νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία των τριών συλληφθέντων, με τη συνδρομή των Τμημάτων Ασφαλείας και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ Ασπροπύργου), σύμφωνα με το ΑΠΕ, εντοπίστηκαν:

  • Μία κοντόκανη μονόβολη καραμπίνα.
  • Τρεις πινακίδες κυκλοφορίας που ανήκουν σε διαφορετικά οχήματα.
  • Δύο κινητά τηλέφωνα.
  • Είκοσι τέσσερα λευκά στρογγυλά δισκία άγνωστης δραστικής ουσίας.
  • Ένα γυναικείο τσαντάκι με το χρηματικό ποσό των 255 ευρώ.
  • Ένα μεταλλικό κουτί που περιείχε ηρωίνη σε μορφή βράχου, μεικτού βάρους 53,2 γρ.
  • Μία νάιλον συσκευασία που περιείχε μία ζυγαριά ακριβείας καθώς και ηρωίνη σε μορφή βράχου μεικτού βάρους 25,2 γρ.
  • Δύο ΙΧΕ οχήματα, εκ των οποίων το ένα χωρίς να φέρει αριθμό κυκλοφορίας.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας που διενεργεί προανάκριση κατασχέθηκαν όλα τα παραπάνω ανευρεθέντα, ενώ οι ναρκωτικές ουσίες πρόκειται να αποσταλούν στο Γενικό Χημείο του Κράτους.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share