Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ στη Λάρισα: Στην ΜΕΘ 18χρονη που χτυπήθηκε από ρεύμα στις γραμμές του τρένου

Η κατάστασή της θεωρείται κρίσιμη

31 Δεκεμβρίου 2020 10:45
Σοκ στη Λάρισα: Στην ΜΕΘ 18χρονη που χτυπήθηκε από ρεύμα στις γραμμές του τρένου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ στη Λάρισα: Στην εντατική της καρδιολογικής κλινικής του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου νοσηλεύεται η 18χρονη που χτυπήθηκε από το ρεύμα χθες στις γραμμές του ΟΣΕ στην πόλη της Λάρισας.

Η κοπέλα η οποία υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση φέρει εγκαύματα δεύτερου και τρίτου βαθμού, ενώ η κατάστασή της θεωρείται κρίσιμη για τα επόμενα εικοσιτετράωρα.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας, καθώς και αστυνομικές δυνάμεις που απέκλεισαν την περιοχή. Σύμφωνα με αυτόπτες μαρτυρίες, νωρίτερα είχε ακουστεί μία δυνατή έκρηξη.

Το χθεσινό συμβάν έρχεται να προστεθεί στη λίστα των ατυχημάτων που έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια στις γραμμές του τρένου, εκεί όπου το 2017 βρήκε τραγικό θάνατο 15Χρονος μαθητής.

Ενώ θλίψη προκαλεί στην τοπική κοινωνία της Λάρισας και η είδηση ότι θείος και ανιψιός "έφυγαν" από τη ζωή με διαφορά λίγων ωρών.

Τραγωδία στη Λάρισα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός σε χοιροτροφική μονάδα

Τραγωδία στη Λάρισα: Ένα σοκαριστικό γεγονός αποκαλύφθηκε στη Λάρισα όπου ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός σε χοιροτροφική μονάδα, ενώ στη Σύρο τα ξημερώματα της Κυριακής 20 Δεκεμβρίου ένας επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός.

Συγκεκριμένα ο 39χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός σε χοιροτροφική μονάδα στη Δήμητρα Αγιάς στη Λάρισα. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες στον χώρο όπου βρίσκονταν ο άνδρας είχε προκληθεί εστία φωτιάς, ενώ τα ακριβή αίτια του θανάτου θα προκύψουν από την έρευνα.

Σημειώνεται ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο να έχασε τη ζωή του μετά από αναθυμιάσεις που προκλήθηκαν από την φωτιά. Στο σημείο που βρέθηκε ο άνδρας μετέβησαν η Πυροσβεστική, η Αστυνομία, όπως και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share