Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στη Λάρισα: Θείος και ανιψιός "έφυγαν" από τη ζωή με διαφορά λίγων ωρών

Θρήνος...

21 Δεκεμβρίου 2020 09:51
Τραγωδία στη Λάρισα: Θείος και ανιψιός

Τραγωδία στη Λάρισα: Με τον κορωνοϊό να συνεχίζει να "χτυπάει" την Ελλάδα καθημερινώς εκτός από τα κρούσματα ανακοινώνονται και αρκετοί θάνατοι με τους πιο πρόσφατους να είναι στη Λάρισα όπου θείος και ανιψιός "έχασαν" τη μάχη με τον ιό. Επίσης το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου ο Μητροπολίτης Καστοριάς Σεραφείμ μπήκε σε ΜΕΘ διότι επιδεινώθηκε η κατάσταση του.

Συγκεκριμένα θλίψη επικρατεί στη Λάρισα όπου θείος και ανιψιός έχασαν τη ζωή τους από τον κορωνοϊό το βράδυ της Κυριακής 20 Δεκεμβρίου με διαφορά λίγων ωρών.

Τραγωδία στη Λάρισα: Ποιοι ήταν οι άτυχοι που "έχασαν" τη ζωή τους

Ειδικότερα ο ανιψιός ήταν ο Λαρισαίος αρχιτέκτονας Γιώργος Γουμενόπουλος, ένας άνθρωπος με ξεχωριστή επαγγελματική και κοινωνική παρουσία στην κοινωνία της Λάρισας, πέθανε σε ηλικία 69 ετών. Ενώ λίγο αργότερα, κατέληξε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και ο Κώστας Γουμενόπουλος, θείος του Γιώργου Γουμενόπουλου, πρώην υπάλληλος του ΙΚΑ και ασφαλιστής, σε ηλικία 87 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κηδείες τους θα γίνουν σήμερα το μεσημέρι αντίστοιχα στον Ι.Ν Αναστάσεως του Λαζάρου στο Νέο Κοιμητήριο.

Λάρισα - Κορωνοϊός: «Έφυγε» η προϊσταμένη νοσηλευτικής του Ουρολογικού στο Γενικό Νοσοκομείο

Θλίψη στους εργαζόμενους του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και ευρύτερα στην τοπική κοινωνία, σκόρπισε ο θάνατος της Αναστασίας Παρασκευούδη που έχασε τη μάχη για τη ζωή από τον κορωνοϊό σε ηλικία 57 ετών.

Η εκλιπούσα ήταν Προϊσταμένη Νοσηλευτικής της Ουρολογικής Κλινικής Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Για περισσότερο από ένα μήνα έδωσε τον δικό της αγώνα στη ΜΕΘ Covid – 19 του νοσοκομείου, όπου υπηρετούσε επί πολλά χρόνια, καθώς είχε νοσήσει από κορωνοϊό, όμως δυστυχώς το πρωί της Πέμπτης κατέληξε. Ωστόσο θλίψη σκόρπισε και ο θάνατος του Βάιου Ντανόπουλου από κορωνοϊό.

Κορωνοϊός - Γρεβενά: Ηλικιωμένο ζευγάρι "έχασε" τη ζωή του με διαφορά δύο ημερών

Ένα τραγικό γεγονός σημειώθηκε στα Γρεβενά όπου ένα ηλικιωμένο ζευγάρι "έχασε" τη ζωή του με διαφορά δύο ημερών λόγω του κορωνοϊού. Επίσης συναγερμός έχει σημάνει στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου όπου βρέθηκαν πάνω από 40 κρούσματα με τα περισσότερα να είναι υγειονομικοί.

Συγκεκριμένα ο κορωνοϊός φαίνεται να έχει "χτυπήσει" αρκετά την Ελλάδα διότι καθημερινώς ανακοινώνονται αρκετά κρούσματα αλλά και δυστυχώς θάνατοι. Πρόσφατα στα Γρεβενά ένα ηλικιωμένο ζευγάρι "έχασε" τη μάχη με τον κορωνοϊό το οποίο ήταν παντρεμένοι 60 χρόνια.

Ειδικότερα ο Γιώργος και η Ευθυμία Σπηλιώτη ζούσαν μαζί 60 χρόνια στον Δοξαρά Γρεβενών και πέθαναν με διαφορά δύο ημερών, αφού πάλεψαν γενναία με τον covid19. Σύμφωνα με πληροφορίες, μαζί απέκτησαν 2 γιούς. Τον Ντίνο που εργάζεται Δασαρχείο Γρεβενών και τον Χρήστο που είναι καθηγητής στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η γενιά τους συνεχίστηκε με 5 εγγόνια και 2 δισέγγονα. Το ένα δισέγγονο, μάλιστα, γεννήθηκε την ημέρα που πέθανε η γιαγιά του.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share