Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μυστήριο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: I.X. έπεσε πάνω σε κολώνα - "Καπνός" ο οδηγός

Οι Αρχές ερευνούν το περιστατικό

29 Δεκεμβρίου 2020 09:35
Μυστήριο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: I.X. έπεσε πάνω σε κολώνα -

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Ένα μυστήριο τροχαίο έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης 29 Δεκεμβρίου στην Θεσσαλονίκη όπου ένας οδηγός αυτοκινήτου έπεσε πάνω σε μία κολώνα με τον ίδιο να εξαφανίζεται όταν έφτασαν οι Αρχές. Επίσης σημειώθηκε ένα σοβαρό τροχαίο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης όπου ένα μηχανάκι συγκρούστηκε με ένα αυτοκίνητο.

Συγκεκριμένα στη δυτική Θεσσαλονίκη σημειώθηκε ένα μυστήριο τροχαίο σήμερα Τρίτη 29 Δεκεμβρίου και λίγο πριν τις 06:00 στα Σφαγεία και συγκεκριμένα επί της οδού 26ης Οκτωβρίου κοντά στην πύλη του λιμανιού.

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Το χρονικό του περιστατικού

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο έφυγε, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, από την πορεία του και έπεσε πάνω σε φανάρι. Στο σημείο μετέβη η αστυνομία, ωστόσο όταν έφτασαν εκεί δεν βρήκαν κανέναν στο σημείο, καθώς ο οδηγός είχε εγκαταλείψει το όχημα και είχε εξαφανιστεί.

Η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά το περιστατικό μήπως το όχημα ήταν κλεμμένο και επίσης ψάχνει ακόμη τον οδηγό διότι ακόμη αγνοείται.

Τραγωδία: Σκοτώθηκε γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια σε τροχαίο!

Ασύλληπτη τραγωδία σε τροχαίο: Η 52χρονη άφησε την τελευταία της πνοή, όταν το αυτοκίνητό της τούμπαρε επί της οδού Μουδανιών, στη Θεσσαλονίκη. Αργότερα, αποκαλύφθηκε ότι πρόκειται για την παρουσιάστρια…

Σύμφωνα με πληροφορίες η παρουσιάστρια εργαζόταν σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό και στη Θεσσαλονίκη ήταν γνωστή μέσα από τις εκπομπές της!

Το τροχαίο δυστύχημα που της στοίχισε τη ζωή έγινε στις 22.30 το βράδυ της Κυριακής, επί της οδού Μουδανιών, στο ρεύμα εισόδου, μετά την αερογέφυρα της Θέρμης.

Το αυτοκίνητο της 52χρονης για άγνωστο λόγο ξέφυγε από την πορεία του και τούμπαρε στο δρόμο. Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα η άτυχη γυναίκα.

Στο σημείο μάλιστα, χρειάστηκε να πάει η Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό της 52χρονης…

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share